Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ασταμάτητος είναι ο Fabio Quartararo καθώς κατάφερε και στη Βαρκελώνη να πάρει την pole position. Ο Γάλλος της Yamaha ήταν πολύ δυνατός από την Παρασκευή και έδειξε ότι έχει τον καλύτερο ρυθμό. Στις κατατακτήριες δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν και με χρόνο 1:38.853 πήρε την πρώτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δεύτερη θέση του grid στον αγώνα της Κυριακής θα εκκινήσει ο Jack Miller με την εργοστασιακή Ducati. Ο Αυστραλός πέρασε από το Q1 στο Q2 και ήταν πολύ γρήγορος. Μόλις σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του, σημείωσε πτώση, ωστόσο δεν τον επηρέασε καθώς παρέμεινε στη 2η θέση. Πολύ δυνατός ήταν και ο Johann Zarco ο οποίος κατάφερε να φέρει την Pramac Ducati στη 3η θέση.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από την KTM και τον Miguel Oliveira.

Πτώση για Rossi, στη 13η θέση ο Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δεύτερη σειρά του grid θα εκκινήσουν τον αγώνα της Κυριακής οι Oliveira (KTM), Morbidelli (Yamaha) και Vinales (Yamaha), ενώ στη δεκάδα βρέθηκαν οι Aleix Espargaro (Aprilia), Binder (KTM), Bagnaia (Ducati) και Mir (Suzuki). Στη 11η θέση έμεινε ο Valentino Rossi ο οποίος είχε πτώση στις κατατακτήριες, ενώ ο Marc Marquez έμεινε εκτός Q2 και θα εκκινήσει τον αγώνα από τη 13η θέση.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής έχει εκκίνηση στις 14:00.

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπασε το χέρι του ο Alex Rins και χάνει το GP της Βαρκελώνης

MotoGP Καταλονίας: Προβλέψεις για το GP της Βαρκελώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης