Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έπειτα από το συναρπαστικό Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας στην πίστα του Silverstone όπου τη νίκη Στους 22 βαθμούς η διαφορά μεταξύ Quartararo και Espargaro.πήρε ο Pecco Bagnaia με Ducati, οι αναβάτες του MotoGP μεταφέρονται στην ταχύτατη πίστα Red Bull Ring της Αυστρίας. Το τριήμερο 19-21 Αυγούστου θα απολαύσουμε πάλι δράση με τις κορυφαίες πρωτότυπες μοτοσικλέτες στον κόσμο σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτάθλημα, μετά τα αποτελέσματα στο Silverstone, έχει γίνει αμφίρροπο με τους Fabio Quartararo, Aleix Espargaro και Pecco Bagnaia να είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati ιδιαίτερα, μετά τη νίκη του στην Αγγλία, έχει πλησιάσει τους δύο πρώτους (Quartararo και Espargaro) και είναι έτοιμος να απειλήσει έχοντας μπροστά του αγώνες και πίστες που τον εννοούν.

Στην Αυστρία αναμένεται για μια ακόμα φορά οι αναβάτες της Ducati να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Bagnaia, μαζί με τους Zarco, Bastianini και Martin είναι ικανοί για τη νίκη, ενώ μέσα στη μάχη θα είναι ξανά οι αναβάτες της Aprilia, Maverick Vinales και Aleix Espargaro. Για το βάθρο, ικανοί είναι οι Quartararo με Yamaha, ενώ οι KTM αναμένεται να εμφανιστούν δυνατές μέσα στη «δική» τους πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόγραμμα GP Αυστρίας

Παρασκευή 19 Αυγούστου

10:55 Ελεύθερες Δοκιμές 1
15:10 Ελεύθερες Δοκιμές 2

Σάββατο 20 Αυγούστου

10:55 Ελεύθερες Δοκιμές 3
14:30 Ελεύθερες Δοκιμές 4
16:10 Κατατακτήριες Q1
16:35 Κατατακτήριες Q2

Κυριακή 21 Αυγούστου

12:00 Αγώνας Moto3
13:20 Αγώνας Moto2
15:00 Αγώνας MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης