Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα νέα από το MotoGP δεν είναι ευχάριστα καθώς μετά τις ματαιώσεις στα GP της Αυστραλίας και της Ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά και το GP της Αργεντινής που ίσως πάει για ΝοέμβριοΙαπωνίας, σειρά πήρε η Μαλαισία. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου, ωστόσο η άνοδος των κρουσμάτων Covid-19 ανάγκασε τους ανθρώπους της Dorna να ματαιώσουν τον αγώνα για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ασία πλέον μένει χωρίς αγώνα το 2021 και αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο μοναδικός αγώνας που έχει προγραμματιστεί εκτός Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί. Μιλάμε φυσικά για το GP του Austin στην Αμερική το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου αν όλα πάνε καλά.

Το καινούριο αγωνιστικό ημερολόγιο MotoGP 2021.

Αμφιβολίες και για το Austin, δεύτερος αγώνας στο Misano

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον αγώνα της Μαλαισίας θα καλύψει ακόμα ένας αγώνας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πίστα Marco Ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά να αγωνίζεται ο “Γιατρός” ο οποίος θα γίνει και πατέρας!Simoncelli στο Misano της Ιταλίας. Έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου και θα αποτελέσει τον τρίτο φετινό αγώνα στην Ιταλία.

Για τους φίλους του Valentino Rossi πάντως αυτό είναι καλό νέο. Αν δεν προλάβουν να τον αποχαιρετήσουν στον αγώνα της πατρίδας του στις 19 Σεπτεμβρίου, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στις 24 Οκτωβρίου στο Misano να τον δουν να αγωνίζεται για τελευταία φορά. Ετοιμάστε διαβατήρια!

Περιμένει κορίτσι ο Valentino Rossi μαζί με τη σύντροφό του.

Κλείστε εισιτήρια για μια μοναδική εμπειρία στο Misano.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημα ο Vinales στην Aprilia – τι θα γίνει με τον Dovizioso;

Μια βραδιά στην Tavullia

Εκτός MotoGP η Αυστραλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης