Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολύ καλά είναι τα νέα που μας έρχονται από την Ιταλία όσον αναφορά την κατάσταση της υγείας του FaustoΕλπίζουμε σε γρήγορη ανάρρωση του Fausto Gresini. Gresini. Ο Ιταλός manager, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται μεν σε δύσκολη κατάσταση, ωστόσο βγήκε από το τεχνητό κώμα που τον είχαν βάλει οι γιατροί και πλέον ξεκινάει ένας νέος κύκλος αποθεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση του αναπνευστικού του είναι ακόμη πολύ αδύναμη και επιμένει μια πνευμονία που τον ταλαιπωρεί. Ο Gresini βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη όσον αφορά την αναπνοή του, ενώ βρίσκεται σε ελεγχόμενη καταστολή για να μπορέσει να πάρει την απαραίτητη οξυγόνωση στο αίμα.

Ο Gresini με τον αδικοχαμένο Marco Simoncelli.

Ξεφεύγει τον κίνδυνο ο Ιταλός manager

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Fausto Gresini, ιδιοκτήτης της ομάδας Gresini στο MotoGP, εισήχθη τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο με έντονα σημάδια δυσφορίας. Του έγινε αμέσως τεστ Covid-19, το οποίο ήταν θετικό, και κάπου εκεί άρχισε η μάχη με τον ιό. Η κατάσταση επιδεινώθηκε πολύ μέσα στις εορτές, ωστόσο τώρα έχουμε τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια για την υγεία του Ιταλού.

Αναμένουμε ακόμα καλύτερα νέα τις επόμενες ημέρες για την υγεία ενός πολύ αγαπητού προσώπου στα paddock των Grand Prix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες στιγμές για τον Fausto Gresini

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης