Ο πρώην πρωταθλητής MotoGP, Jorge Lorenzo φαίνεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση φοροδιαφυγής και Από το Λονδίνο στην Ελβετία μέσω Ανδόρρας…ερευνάται από τη δικαιοσύνη της Ισπανίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα El Confidencial ο Ισπανός φαίνεται να εμπλέκεται σε μεταφορά μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή από την περίοδο που τα δικαιώματά του βρίσκονταν στο Λονδίνο.

Από το Λονδίνο μεταφέρθηκε στην Ανδόρρα και τέλος εγκαταστάθηκε στην Ελβετία στην οποία ακόμα και σήμερα έχει την φορολογική του βάση. Η εφημερίδα βασίζεται περισσότερο στην έρευνα με κωδική ονομασία Red Charisma με τον Lorenzo ήδη να έχει δεχτεί ειδοποίηση για χρέη 40 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2013-2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θέλει ούτε να ακούει ο Lorenzo για απάτες και μαύρο χρήμα

Η απάντηση του Jorge

Ο Lorenzo φυσικά δεν έμεινε με τα χέρια δεμένα και αντέδρασε σχεδόν άμεσα. Με επίσημη ανακοίνωσή του Στην αντεπίθεση βγήκε ο Lorenzo…δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Charisma, δεν γνωρίζει κανένα Alejandro Perez Calzada (πρόσωπο που αναφέρεται στην El Confidencial) και από το 2013 που ζει στην Ελβετία πληρώνει κανονικά τους φόρους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jorge προσθέτει πως έχει αποπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του στην Ισπανία και προειδοποιεί πως αν συνεχιστεί να σπιλώνετε το όνομά του θα προβεί σε κάθε νόμιμη πράξη μέσω των δικηγόρων του για να αποκατασταθεί η κατάσταση.

Η υπόθεση δεν έχει σταθερή βάση κάτι που και η ίδια η εφημερίδα αναγνωρίζει και δείχνει να ανασκευάζει τα λεγόμενά της. Ο πρώην αναβάτης της Yamaha πάντως δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω…

Ας πάρουμε μια γεύση από τα μαγικά του Lorenzo με την Yamaha M1

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης