Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σιωπή ιχθύος επικρατεί από όλους όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Marc Marquez. Ο Έρευνα της Honda για πιθανά ψεύδη του Ισπανού αναβάτη.πολυπρωταθλητής MotoGP της Honda, ο οποίος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με τρία χειρουργεία στο χέρι και πολλές επιπλοκές, συνεχίζει την αποθεραπεία του χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για την πραγματική πορεία της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez, μετά την τελευταία επέμβαση, έπρεπε να ακολουθήσει μια δύσκολη φαρμακευτική αγωγή λόγω μιας φλεγμονής στην περιοχή του χεριού. Τα νέα ήταν ικανοποιητικά έπειτα από τον τελευταίο έλεγχο, ωστόσο επικρατεί σιωπή γύρω από το αν θα είναι έτοιμος ο Ισπανός να οδηγήσει στην αρχή της χρονιάς, αν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και γενικά σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις στο Instagram του Marc μαζί με τον αδερφό του Alex.

Η Honda ερευνά πιθανή απόκρυψη στοιχείων από τον Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες φυσικά δίνουν και παίρνουν, με τον Carlo Pernat, Ιταλό manager του MotoGP, να αναφέρει σε μία Ίσως έχουμε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του…από τις συνεντεύξεις του ότι ο Marquez έχει μπει στο μικροσκόπιο της Honda. Ο Pernat εικάζει πως ο Marquez είπε ψέματα στηHonda για τον τρόπο με τον οποίο μετά την πρώτη επέμβαση έσπασε η πλάκα τιτανίου που είχε τοποθετηθεί. Ισχυρίστηκε ο ίδιος ότι άνοιξε μια πόρτα στο σπίτι του και εκεί έγινε η ζημιά, ωστόσο η Honda πιστεύει πως ο Marquez άρχισε να προπονείται παρά τις αντίθετες συμβουλές των γιατρών και έτσι έφτασε στο να υπάρξει υποτροπή και να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν.

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε η Honda να ζητήσει εξηγήσεις από τον Marquez και ίσως υπάρξει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Πάντως καμία ενημέρωση δεν έχουν ούτε οι αναβάτες του MotoGP για την κατάσταση του Marquez, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Alex Rins, αναβάτης της Suzuki. Ο Rins τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για την κατάσταση του Marquez και είναι βέβαιος πως μέχρι τελευταία στιγμή κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία του.

Όπως και να έχει, ο χρόνος κυλάει γρήγορα και σύντομα θα πρέπει να βγουν στο φως όλα για το αν τελικά ο Marquez θα είναι στη σχάρα εκκίνησης του πρώτου αγώνα στο Κατάρ τον Μάρτιο.

Ας θυμηθούμε την πτώση του Marquez στη Jerez

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Dovizioso περιμένει την Honda

Ψάχνοντας τους νέους Rossi και Marquez

Αναβάλλονται οι αγώνες MotoGP σε Αμερική και Αργεντινή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης