Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσικλέτας συνεχίστηκε το τριήμερο που μας πέρασε στην Παρά την πτώση η ομάδα της BMW τερμάτισε στο βάθροΠορτογαλία με τον περίφημο 12ωρο αγώνα του Estoril. Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πέτυχε η ομάδα της FFC Honda TSR με αναβάτες τους Josh Hook, Yuki Takahashi και Mike Di Meglio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε τεράστια μάχη μεταξύ της ομάδας της Honda και των ομάδων της Kawasaki France και της BMW Motorrad WET και κρίθηκε στην τελευταία ώρα με τους αναβάτες της Honda να κρατάνε την πρώτη θέση και να κερδίζουν με διαφορά περίπου έναν γύρο από τους αντιπάλους τους.

Το βάθρο των νικητών στον αγώνα του Estoril 12H.

Πτώσεις για τις ομάδες της Suzuki και της Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη μάχη είχαμε για το βάθρο καθώς η ομάδα SRC Kawasaki και η ομάδα της BMW τερμάτισαν σχεδόν Δύσκολο τριήμερο για τις Yamaha και Suzuki με πτώσεις και απρόοπταμαζί. Με τη 2η θέση στο Estoril η ομάδα της Kawasaki πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχοντας στη 2η θέση της FFC Honda και στη 3η θέση την ομάδα της BMW.

Τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος, η ομάδα της SERT Suzuki και η ομάδα της YART Yamaha σημείωσαν πτώσεις με αποτέλεσμα η Suzuki να μείνει στην 17η θέση και η Yamaha να τερματίσει τελικά στη 10η θέση. Στη 4η θέση του αγώνα τερμάτισε η ομάδα Igol Experiences Yamaha με τους Florian Alt, Florian Marino και Nico Terol, ενώ στην 5η θέση βρέθηκε η ομάδα Moto Ain με τους Randy De Puniet, Robin Mulhauser και Roberto Rolfo. Την εξάδα συμπλήρωσε η ομάδα της Ducati.

Αποτελέσματα Αγώνα

Βίντεο τερματισμού του αγώνα.

 

Βίντεο του ατυχήματος της Suzuki.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επένδυση 80 εκατ. ευρώ και… επιστροφή αγώνων μοτοσικλέτας στο Spa

Τρομερή νίκη της Suzuki SERT Motul στο Le Mans 24Hours

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης