Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πολύ κόσμο η ιδέα και μόνο, μοτοσικλέτα και γυναίκα, δεν συμβαδίζει. Κόντρα στο… κατεστημένο και
Tο ράλι Λιβύης θα διεξαχθεί το διάστημα 14-21 Απριλίου και σε αυτό θα συμμετάσχει η Πολυτίμη Κυριακοπούλουτις όποιες ιδεολογίες, η Πολυτίμη Κυριακοπούλου όχι μόνο καβαλά μοτοσικλέτες αλλά συμμετέχει και σε αγώνες κερδίζοντας τον σεβασμό των αντιπάλων της.

Η αγάπη της όμως για τους δύο τροχούς δεν σταματά εκεί καθώς θέλει συνεχώς να εξερευνά νέα πράγματα, νέες ειδικές, νέες προκλήσεις. Έχοντας λοιπόν εμπειρίες από αγώνες enduro αλλά και αντοχής, ετοιμάζεται να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας προκειμένου να τρέξει στο ράλι Λιβύης (που διεξάγεται στο Μαρόκο), έναν αγώνα αντοχής διάρκειας 7 ημερών όπου θα πρέπει να καλύψει απόσταση 2.700 χιλιομέτρων.

H Πολυτίμη Κυριακοπούλου προετοιμάζεται για τον δύσκολο αγώνα αντοχής...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα τρέξει με Yamaha
Φυσικά αυτά τα χιλιόμετρα δεν θα είναι σε δρόμο αλλά σε μέρη δύσβατα που απαιτούν εμπειρία,
γνώση και τέλεια φυσική κατάσταση.

Στα χέρια της θα έχει μία ειδικά διαμορφωμένη και προετοιμασμένη Yamaha WR450F, έχοντας παράλληλα και την υποστήριξη της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των ιαπωνικών μοτοσικλετών, Μοτοδυναμική Α.Ε.

Η συμμετοχή της με τα ελληνικά χρώματα είναι πολύ σημαντική και ιδίως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η προετοιμασία της είναι σημαντική και είναι σίγουρο πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο για τον τερματισμό αλλά και για ένα καλό αποτέλεσμα.

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με την μοτοσικλέτα που θα τρέξει η Ελληνίδα αναβάτης Πολυτίμη Κυριακοπούλου στο ράλι Λιβύης πατήστε ΕΔΩ

Δύσκολες θα είναι οι συνθήκες στο ράλι Λιβύης...
Το 2012 η Ελληνίδα αναβάτης είχε κατακτήσει την 1η θέση στις γυναίκες στο ράλι Αλβανίας...

Πλούσιο το παλμαρέ της Πολυτίμης Κυριακοπούλου...
Η Yamaha με την οποία θα τρέξει με τα ελληνικά χρώματα η Πολυτίμη Κυριακοπούλου...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης