Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με την φράση “Ήρθε η ώρα για το επόμενο επίπεδο” η KTM παρουσίασε τις δύο αγωνιστικές τις ομάδες στο Τρεις νίκες και 4η θέση στο πρωτάθλημα πέρυσι για την KTMΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Πρώτη και καλύτερη είναι η εργοστασιακή ομάδα της KTM με χορηγό την Red Bull και αναβάτες τους Brad Binder και Miguel Oliveira, οι οποίοι κέρδισαν αγώνες πέρυσι στη σέλα της RC16.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δορυφορική ομάδα της KTM Tech3 πλέον χάνει τον χορηγό Red Bull και από ασημένιες οι μοτοσικλέτες γίνονται πορτοκαλί, σήμα κατατεθέν της αυστριακής φίρμας. Αναβάτες της Tech3 KTM είναι οι Danilo Petrucci και Iker Lecuona με τον Ιταλό να έρχεται από την Ducati.

Ο Danilo Petrucci είναι το νέο μέλος της KTM προερχόμενος από την Ducati

Χαμηλοί τόνοι από τους επικεφαλής της KTM Racing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στις δηλώσεις τους οι άνθρωποι της KTM εμφανίζονται πολύ προσγειωμένοι. Μπορεί να κέρδισαν Στόχος είναι η εδραίωση ανάμεσα στους κορυφαίους του θεσμού…αρκετούς αγώνες πέρυσι και να τερμάτισαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, ωστόσο δεν ξεχνούν ότι ο ανταγωνισμός στο κορυφαίο πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρός.

Αυτό που θέλουν είναι να παλέψουν ξανά για τη δεκάδα, ίσως και κάποια βάθρα και νίκες, αλλά κυρίως το 2021 να τους εδραιώσει ως ένα εργοστάσιο που παλεύει για καλά αποτελέσματα σταθερά.

Παρουσίαση της KTM MotoGP 2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δεν έχει η KTM superbike στην γκάμα της;

Το KTM Super Duke R αποκτά ένα ακόμα R

Ετοιμάζει νέο RC390 η KTM;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης