Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati επιχείρησε στην πίστα της Jerez πριν από μερικές ημέρες μια σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αναβατών στις αγωνιστικές της ομάδες του MotoGP. Έξι αναβάτες κορυφαίου επιπέδου βρέθηκαν στην πίστα της Ανδαλουσίας και οδήγησαν τις ολοκαίνουριες Panigale V4S αφήνοντας σταδιακά πίσω τον χειμώνα και ξεκινώντας προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Johann Zarco θαυμάζει τις λεπτομέρειες της Panigale V4S.

Εργοστασιακοί αναβάτες στη σέλα μοτοσικλετών παραγωγής

Στην πίστα βρέθηκαν οι Pecco Bagnaia και Jack Miller της εργοστασιακής ομάδας Ducati, οι Johann Zarco Πολλά ήταν τα πηγαδάκια μεταξύ των αναβατών της Ducati στη διάρκεια του τεστ.και Jorge Martin της Pramac Ducati και οι Enea Bastianini και Luca Marini της Ensponsorama Ducati, οι οποίοι είχαν στη διάθεσή τους τις Panigale V4S βαμμένες στα χρώματα του καθένα ξεχωριστά. Η πίστα ήταν για λίγες ώρες στεγνή, με αποτέλεσμα να μη βγουν σοβαρά συμπεράσματα, ωστόσο όλοι πήραν τον χρόνο τους στη σέλα των μοτοσικλετών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδερφός του Valentino Rossi, Luca Marini, θα οδηγήσει την Ducati της ομάδας VR46.

Πολύ κοντά οι επιδόσεις της MotoGP μοτοσικλέτας με τις Panigale V4S

Στην πίστα επίσης βρέθηκε και η πρωτότυπη MotoGP μοτοσικλέτα της Ducati, η GP21, την οποία οδήγησε ο Και ο αδερφός του Valentino Rossi στην πίστα…αναβάτης δοκιμών της ομάδας Michele Pirro. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η μοτοσικλέτα MotoGP γύριζε στην πίστα μόλις 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από την περίπου στάνταρ Panigale V4S, κάτι που δείχνει το πόσο κοντά έχουν φτάσει πλέον οι μοτοσικλέτες παραγωγής στις αγωνιστικές μοτοσικλέτες.

Φαβορί για τον τίτλο φέτος είναι ο Αυστραλός Jack Miller.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η ομάδα της Yamaha MotoGP 2021

Ένας γύρος στο Macau GP με Yamaha R1

Παρουσιάστηκε η ομάδα της Ducati στο MotoGP 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης