Η Honda και ο Marc Marquez δείχνουν πιο δυνατοί από κάθε άλλη χρονιά. Αντίθετα, στη Yamaha ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βρουν την ιδανική ισορροπία της M1, γεγονός που έχει προβληματίσει τους πάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρόσφατο GP της Ισπανίας, ο Valentino Rossi τερμάτισε στην 5η θέση και ο Maverick Vinales στην 7η χάρη στη σύγκρουση τριών αναβατών που προπορεύονταν. Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαν να πάρουν, με βάση τον ρυθμό τους.

Ο Rossi δεν έχει μάθει να κρύβεται και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ιταλός αναβάτης παραδέχθηκε ότι δεν έχουν δείξει καμία βελτίωση σε σχέση με τους ανταγωνιστές και ζήτησε άμεση αντίδραση από τη Yamaha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η 5η θέση είναι καλή με τα δεδομένα αυτά. Κανονικά έπρεπε να είμαι 8ος και αυτό δείχνει την κατάστασή μας. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν λύνουμε τα προβλήματά μας. Περνούν οι εβδομάδες και οι αγώνες, οι άλλοι βελτιώνονται και εμείς δεν αντιδράμε. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε τις δυνατότητες, αλλά δεν γίνεται. Είναι ξεκάθαρο τι χρειαζόμαστε. Θα μιλήσουμε ξανά. Αν η Yamaha εστιάσει στο 100% και λύσουμε 2-3 συγκεκριμένα πράγματα, τότε θα τα καταφέρουμε γρήγορα», είπε ο VR46 σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει την ομάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης