Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θα δοθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα η εκκίνηση του 12ου ιστορικού ράλι ακρόπολις. Στο φετινό αγώνα θα συμμετάσχουν σχεδόν 70 πληρώματα τα οποία σήμερα το πρωί πέρασαν με επιτυχία τον τεχνικό έλεγχο. Τα αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής θα πάρουν εκκίνηση και αύριο το πρωί από τις 9:30 θα ξεκινήσουν από το ΟΑΚΑ (διασταύρωση Κύμης και Σπύρου Λούη) με κατεύθυνση την Ιτέα. Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 17:30.

Σε δηλώσεις του στη zougla.gr ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Χρήστος Αποστολίδης τόνισε χαρακτηριστικά: “Θεωρώ πως είναι μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τόσες πολλές συμμετοχές στο φετινό αγώνα. Οι θεατές που θα έρθουν θα έχουν την ευκαιρία να  δουν από κοντά τους πρωταθλητές του 2011 και του 2012 αλλά και αυτοκίνητα όπως Ferrari 250 GT του 1961, Chevrolet Corvette του 1971, Morgan 4/4, Jaguar XK120 κ.ά.”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι το άνοιγμα του αγώνα θα κάνει μία Porsche 911 και αυτό διότι φέτος το συγκεκριμένο μοντέλο κλείνει τα 50 του χρόνια. Στον φετινό αγώνα θα λάβουν μέρος αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity και όχι της κατηγορίας Sporting.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης