Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τέταρτο ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου, το περασμένο Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου) στην Πιερία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν 45 συλλεκτικά οχήματα-αντίκες σε ένα αγώνα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Στο Ράλλυ συμμετείχαν οδηγοί από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Χαλκίδα, τον Βόλο, τη Δράμα και τις Σέρρες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα υπέροχα τετράτροχα μοντέλα τους.

Η εκκίνηση δόθηκε από τη Παραλία Κατερίνης, με θεαματικές διαδρομές γύρω από τον Όλυμπο και τερματισμό στο σημείο που ξεκίνησαν. Στην γενική κατηγορία, πρώτος τερμάτισε ο Διομήδης Οικονομίδης με Wolksvagen, δεύτερος ήταν ο Nίκος Λαμπρόπουλος με BMW 2002 gti και τρίτος ο Γιώργος Αδάμος με Triumf Nk3. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία G, νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Δουλγκέρης με Alfa Romeo Αlfasud, πίσω του ήταν ο Αγγελος Βούλτσιος με DSV Citroen και τρίτος ο Ορέστης Πετσαλάκης με Matra Baghira. Επίσης, βραβεύτηκε και ο Χρήστος Τσιρμπουλής από την Κατερίνη με Porsche.

Το αθλητικό αυτό γεγονός, πραγματοποίησαν από κοινού οι διοργανωτές Ε.Ο.Ο.Ε, και Σ.Ι.Α.Β.Ε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και δημοσιογράφος, Απόστολος Λάγιος, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας. Κατά την τελετή λήξης, τιμήθηκαν όλοι εκείνοι που έβαλαν το λιθαράκι τους για την διεξαγωγή του αγώνα, ενώ σε όλους δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.

Την παράσταση έκλεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας, του γυμναστήριου Μάτζικ Κατερίνης και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» Κατερίνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης