Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

O διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός «Consumer Reports» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας «Annual Auto Reliability Survey» για τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mazda και Toyota εμφανίζουν τα λιγότερα προβλήματα

Οι τρεις πιο αξιόπιστες μάρκες, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχτηκαν από περισσότερα από 329.000 επιβατικά οχήματα, 300 και πλέον διαφορετικών μοντέλων παραγωγής από το 2000 έως και το 2020 είναι η Mazda, η Lexus και η Toyota.

Η Mazda βρίσκεται στην 1η θέση, αποδεικνύοντας τα τεράστια βήματα προόδου που έχει κάνει σε όλους τους τομείς και την προσοχή που δείχνει στην παραμικρή λεπτομέρεια. Lexus και Toyota έχασαν την πρωτιά έπειτα από πολλά χρόνια, αλλά και πάλι παραμένουν στις καλύτερες εταιρείες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προτελευταία θέση βρέθηκε η Tesla

Έκπληξη αποτέλεσε η τέταρτη θέση της Buick, με τη Honda να την ακολουθεί. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Hyundai, Ram, Subaru, Porsche και Dodge. Στις τελευταίες θέσεις της σχετικής λίστας ήταν η Lincoln με την Tesla, καθώς τα αυτοκίνητά τoυς εμφανίζουν τις περισσότερες βλάβες.

Πολύ χαμηλά στην κατάταξη είναι και οι Volkswagen, MINI, Ford, Mercedes, Jeep και Volvo. Από τη λίστα απουσιάζουν μεγάλες μάρκες, όπως οι Alfa Romeo, Chrysler, Fiat, Jaguar, Land Rover, Maserati και Mitsubishi. Ο λόγος είναι έλλειψη δεδομένων από το «Consumer Reports».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης