Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όλα συνέβησαν περίπου 64χλμ. έξω από το Σιάτλ όπου μία γυναίκα έκλεψε ένα Mini Cooper Countryman, κόλλησε σε υγρό τσιμέντο, πήρε το παιδί και ένα ουίσκι και εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα που οδηγούσε αλλοπρόσαλλα για αρκετή ώρα, δεν είδε το υγρό τσιμέντο στον κυκλικό κόμβο και μπήκε με το κλεμμένο όχημα, ακινητοποιώντας το πλήρως. Πριν όμως απομακρυνθεί από το σημείο φαίνεται να πέταξε διάφορα αντικείμενα από το παράθυρο όπως μία μεγάλη τηλεόραση και μισό μπουκάλι ουίσκι πριν πάρει το τετράχρονο παιδί της και εξαφανιστεί.

Λίγο αργότερα και μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα στην αστυνομία, η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη, με την δημοτική αστυνομία να δείχνει ιδιαίτερο χιούμορ ποστάροντας στο Twitter « «Χάρη σε μια σειρά κακών επιλογών από ένα άτομο (συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης ενός κλεμμένου αυτοκινήτου με ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι), το πεζοδρόμιο μας στον κυκλικό κόμβο North Gate Rd/Edgewood Ave πρέπει να ξαναφτιαχτεί».

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η ύποπτη έκλεψε τα αντικείμενα και το ίδιο το αυτοκίνητο από τη μητέρα της πριν το συμβάν. Η ακρόασή της στο Δημοτικό Δικαστήριο του Λέικγουντ περιελάμβανε κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υλικές ζημιές, δύο κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία τρίτου βαθμού και πρόκληση σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης