Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η προσοχή μας οφείλει να είναι απόλυτα στραμμένη στο δρόμο όσο βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι. Είτε κινούμαστε εντός πόλης και μπορεί να πεταχτεί οτιδήποτε μπροστά μας ανά πάσα στιγμή, είτε κινούμαστε σε έναν φαινομενικά άδειο αυτοκινητόδρομο όπως στο συγκεκριμένο βίντεο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πλάνα έρχονται από την dashcam ενός φορτηγού που κινείται στη μεσαία λωρίδα ενός κεντρικού αυτοκινητοδρόμου όπου σταδιακά υπάρχει απότομη συμφόρηση και τα αυτοκίνητα μέσα σε λίγα μέτρα οφείλουν από μεγάλες ταχύτητες να σταματήσουν εντελώς. 

Όλοι οι οδηγοί που έχουν τα μάτια τους στον δρόμο βλέπουν και ελαττώνουν σταδιακά, εκτός από τον ιδιοκτήτη του Mini που για κάποιον λόγο (ίσως κοιτούσε το κινητό του) δεν αντιλαμβάνεται αρκετά νωρίς πως τα οχήματα μπροστά είναι πλήρως σταματημένα. Ελάχιστα μέτρα πριν συγκρουστεί και προκαλέσει μία δυνατή καραμπόλα, αποφασίζει να σώσει τα χειρότερα και να πάθει ο ίδιος όλη τη ζημιά πραγματοποιώντας μία απίστευτη μανούβρα οδηγώντας το όχημα του ανάμεσα στο διαχωριστικό του δρόμου και τα αυτοκίνητα της αριστερής λωρίδας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτο σώσιμο στο οποίο σίγουρα βοήθησε και το κοφτερό τιμόνι αλλά και το χαμηλό κέντρο βάρους του συγκεκριμένου οχήματος. Εάν βέβαια απλά κοιτούσε το δρόμο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης