Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Το αυτοκίνητο για πολύ κόσμο αποτελεί τρόπο ζωής. Απλώς, δεν το θεωρεί ένα κουτί με… ρόδες και θέλει όχι μόνο να περνά καλά μέσα σε αυτό, αλλά να χαλαρώνει και να τον ευχαριστεί μόνο και μόνο που το κοιτάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είδατε φέτος, μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Zoom ξεκίνησε η εκπομπή «Ό,τι Κινείται», η οποία κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μία εκπομπή που ασχολήθηκε όχι μόνο με το αυτοκίνητο αλλά και τη μοτοσικλέτα, το σκάφος, το… πατίνι ακόμα και με… μουλάρια! Αίσθηση έκαναν τα πρωτοποριακά θέματα (οδήγηση τυφλού σε πίστα 4×4, οδήγηση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου του 1974 που κατασκεύασαν Έλληνες κ.ά.), που απλώς δεν έχουν ποτέ πριν παίξει στην ελληνική τηλεόραση!

Το αυτοκίνητο με άλλο… μάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σε κάθε περίπτωση, η βελτίωση, η κριτική αλλά και οι ιδέες σας είναι ευπρόσδεκτα. Για αυτόν τον λόγο σάς προτρέπω και σας προσκαλώ να μας υποδείξετε τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνουμε, ποια θέματα σας άρεσαν και ποια όχι, να μας προτείνετε θέματα που ίσως δεν τα έχουμε σκεφτεί και γενικότερα να μας κάνετε την κριτική σας.

 

Οι μοτοσικλέτες δεν μπορούν να λείπουν από τη θεματολογία…


Εμείς, από την πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ότι από τη νέα σεζόν θα γίνουμε καλύτεροι. Με άλλα σκηνικά, με… τραβηγμένη θεματολογία και με πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν! Μέχρι όμως να περάσει το καλοκαίρι και να γεμίσουμε μπαταρίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους εξής παρακάτω τρόπους:

 

Η θάλασσα είναι μέρος του DNA μας…

Μέσω Facebook, στη σελίδα της εκπομπής «Ό,τι Κινείται» που θα επισκεφτείτε πατώντας εδώ

Μέσω e-mail στο saribal@otenet.gr

Για όσους έχασαν… επεισόδια να τους θυμίσω ότι μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις εκπομπές μέσω Youtube πατώντας εδώ

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής η οποία μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 22.00 από το κανάλι Zoom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης