Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντροπή…. Με μία λέξη και μάλιστα… ήπια θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε την κίνηση των διοργανωτών του ράλι Ακρόπολις προς τα ελληνικά πληρώματα. Στον φετινό αγώνα, για όσους δεν το γνωρίζουν μόλις επτά κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή γεγονός που οφείλεται στην οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει. Δυστυχώς όμως οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν τους τίμησαν όπως θα έπρεπε, το αντίθετο μάλιστα, φαίνεται πως τους είχαν του… πεταμού.

Αποκάλυψη…
Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που αποκαλύπτει σήμερα το zougla.gr και το αποτυπώνει με αποδείξεις. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν δύο δημοσιευμένες φωτογραφίες από την εκκίνηση της ειδικής διαδρομής “Κεφαλάρι 2”. Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη την ώρα που ξεκινούν τα εργοστασιακά πληρώματα. Όπως διακρίνεται η εκκίνηση δίνεται κάτω από τέντα… Τα πράγματα όμως αλλάζουν την ώρα που πλησιάζουν για εκκίνηση τα ελληνικά πληρώματα. Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι κριτές και οι υπεύθυνοι που βρισκόντουσαν στο σημείο σχεδόν τα έχουν… μαζέψει (δείτε χαρακτηριστικά την τέντα) προκειμένου να φύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκκίνηση κάτω από τέντα για τους ξένους οδηγούς…. 

Εκκίνηση για τους Έλληνες….

Με λίγα λόγια η αγγαρεία των υπευθύνων δεν έχει προηγούμενο και μάλιστα σε έναν αγώνα με παγκόσμιο ενδιαφέρον. Οι ανεύθυνοι που βρισκόντουσαν στο σημείο δεν σεβάστηκαν ούτε την προσπάθεια των συμπατριωτών τους και με αυτή την κίνηση που πίστεψαν ότι θα περάσει στα ψηλά, ντρόπιασαν τους αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Δημόσια συγνώμη…
Δεν γνωρίζουμε αν στο σημείο ήταν έμμισθοι ή εθελοντές, αλλά η οργάνωση οφείλει μία δημόσια συγνώμη. Γιατί από τη μία δεν μπορούμε να λέμε ότι στο ράλι Ακρόπολις δεν συμμετέχουν Έλληνες και από την άλλη, οι ελάχιστοι που το κάνουν να αντιμετωπίζονται με τέτοιο τρόπο.

Τη θέση του με ανακοίνωση πρέπει να πάρει και ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης