Πριν καλά καλά ξεκινήσει το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του Ράλι Ακρόπολις 2015 έχουμε τις πρώτες απουσίες σημαντικών μάλιστα ονομάτων. 

Με το νούμερο 15 στις πόρτες και ένα Renault Clio RS προδιαγραφών R3 ήταν να αγωνιστεί η Inessa Tushkanova. Η οδηγός από την Ουκρανία ωστόσο δεν θα πάρει εκκίνηση.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα απολαύσουμε τελικά την Tushkanova. Δυστυχώς...

Σειρά έχουν οι ελληνικές απουσίες. Πολύ σημαντική αυτή των Θέμη Χαλκιά – Κώστα Σούκουλη που είχαν προγραμματίσει να αγωνιστούν με Mitsubishi Evo IX. Προσωπικά θέματα όμως του οδηγού δεν του επέτρεψαν να πάρει εκκίνηση. Θυμίζουμε ότι ο Θέμης Χαλκιάς – έχοντας δίπλα του τον Λεωνίδα Μαχαίρα – είχαν κατακτήσει την άτυπη 1η ελληνική θέση το 2013 όταν ακόμα το Ακρόπολις ήταν στο καλεντάρι του WRC.

Σημαντική η απουσία του Θέμη Χαλκιά που το 2013 είχε τερματίσει 1ος Έλληνας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία εξίσου σημαντική απουσία αυτή των Γιώργου Φιλιππίδη – Μαρία Παβλή Κορρέ που θα συμμετείχαν επίσης με Mitsubishi Lancer Evo IX. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του οδηγού δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα να έχει το χρόνο για τη σωστή προετοιμασία που απαιτείται σε ένα Ακρόπολις. 

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στον Γιώργο Φιλιππίδη να συμμετάσχει.

Τέλος δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την απουσία των Χάρη Καλτσούνη – Ανδρέα Περίδη που με ένα Opel Corsa OPC 1.6 Turbo ήταν έτοιμοι να προσθέσουν μία ακόμα συμμετοχή στο πλούσιο ενεργητικό τους. 

Δεν θα προσθέσει ένα ακόμα Ακρόπολις στο ενεργητικό του ο Χάρης Καλτσούνης. Ίσως του χρόνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης