Ψηφίστε για το μέλλον του Ράλι Ακρόπολις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, 18:27
Ψηφίστε για το μέλλον του Ράλι Ακρόπολις
Μία νέα ψηφοφορία, πρωτοφανής, για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό, βρίσκεται σε εξέλιξη από το zougla.gr. Όπως γνωρίζετε ο εθνικός μας αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό ημερολόγιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι (WRC) του 2014, γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά στους δεκάδες χιλιάδες φίλους του αθλήματος.

Η οργανωτική επιτροπή έχει γνωστοποιήσει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το οικονομικό. Κάποιοι πιστεύουν πως έγιναν λάθη στους χειρισμούς και γι' αυτό μείναμε εκτός... Σε κάθε περίπτωση το Ράλι Ακρόπολις δε θα γιορτάσει τις 60 διοργανώσεις με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Μάλιστα οι πιθανότητες (αν βρεθούν τα χρήματα) είναι να συμπεριληφθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι (ERC).

Επειδή ποτέ και κανείς δεν έχει ρωτήσει την άποψη των θεατών, το zougla.gr δίνει τη δυνατότητα στο φίλαθλο κόσμο να το πράξει με την ψήφο του. Τα αποτελέσματα που θα συγκεντρωθούν θα δημοσιοποιηθούν και ο καθένας τότε θα μπορεί να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα...

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΤελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, 19:00