Η πιο δυνατή ίσως ελληνική συμμετοχή είναι αυτή με πλήρωμα τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Ζακχαίο. Οι δυο τους θα συμμετάσχουν στο Ράλι Ακρόπολις με ένα Skoda Fabia R5 και την υποστήριξη του Lascaris Foundation.

Το ελληνικό πλήρωμα που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα, με κορυφαία τη νίκη τους στην κατηγορία Παραγωγής του WRC και την 8η θέση γενικής το 2009, θα έχει στη διάθεσή του ένα ολοκαίνουριο Skoda Fabia R5 της Motorsport Italia, που ειδικά για το SEAJETS ράλι Ακρόπολις θα έχει την εργοστασιακή υποστήριξη της Skoda Motorsport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Λάμπρος Αθανασούλας (δεξιά) και Νίκος Ζακχαίος μας έχουν χαρίσει διακρίσεις σε πολύ ψηλό επίπεδο...

Στήριξη από την… Ελβετία!
Χορηγός της προσπάθειας είναι το Lascaris Foundation, που έχει δώσει και το όνομά του στην ομάδα, την Lascaris Foundation Team Greece! Το Lascaris Foundation είναι ένα οικογενειακό, μη Οι Έλληνες φίλαθλοι εριμένουν πολλά από τους Αθανασούλα – Ζακχαίο κερδοσκοπικό ίδρυμα, με έδρα την Ζυρίχη της Ελβετίας, με αντικείμενο την προστασία, τη διατήρηση, την προώθηση και την ενίσχυση της Ελληνικής Εθνικής ταυτότητας δια μέσω πολιτιστικών, κοινωνικών, και οικονομικών σχεδίων και προγραμμάτων. Χορηγός επικοινωνίας της ομάδας είναι το περιοδικό 4Τροχοί, ενώ το πλήρωμα θα χρησιμοποιεί λάστιχα της Pirelli.

Λάμπρος Αθανασούλας: «Η προσπάθεια για τη συμμετοχή  μας στο Ράλλυ Ακρόπολις καρποφόρησε πραγματικά την τελευταία στιγμή, χάρη στη μεγάλη χορηγία του Lascaris Foundation. Είναι εξαιρετικά σημαντικό,  εν μέσω κρίσης, να υπάρχουν οργανισμοί που στηρίζουν τις προσπάθειες Ελλήνων αθλητών να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και υπόσχομαι από την πλευρά μας, ο Νίκος και εγώ, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Skoda Fabia R5 με την οποία θα συμμετάσχει στο Ακρόπολις το ελληνικό πλήρωμα
Είναι σημαντικό να βλέπεις την ελληνική σημαία σε τέτοια αυτοκίνητα...
Είναι σίγουρο πως το θέαμα που θα προσφέρει θα είναι μοναδικό..

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης