Καταλαβαίνουμε ότι σας πονάει αλλά δε γινόταν διαφορετικά… Είναι λίγο και η ζήλεια που μπαίνει στη μέση, για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα, σχεδόν περίπλοκα… Καλό είναι λοιπόν σε όσους πιάνουν τη «Ζούγκλα» στο στόμα τους, να υπενθυμίζουμε κάπου κάπου εκείνο που κάνει τη διαφορά στην ενημέρωση.

Εάν θυμάμαι καλά τις έρευνες για το παραδικαστικό, για τους γιατρούς και τα φακελάκια, για τις πολεοδομίες (έπεσαν βίλες σε Λαγονήσι και Μύκονο), για τους μεγαλοσυνδικαλιστές και τις συμμορίες τους, για την παράγκα του ποδοσφαίρου με τις τηλεφωνικές συνομιλίες των πρωταγωνιστών, για τις συνομιλίες του Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του (SIEMENS), για τα ταμεία των κομμάτων, για τα παρεκκλησιαστικά κυκλώματα και τους Γιοσάκηδες, για την παιδεραστία, για τις παράνομες υιοθεσίες και τα ιδρύματα (άλλαξε ο νόμος), για το προσκύνημα των Τεμπών με τους κλέφτες επίτροπους και ιερείς, για τον Βαβίλη στην Ιταλία,για τα κυκλώματα της αστυνομίας με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, για την εμπλοκή υπουργών και αστυνομικών (περίοδος Σημίτη) στα κυκλώματα πορνείας, για την λεωφορειοπειρατεία από τον μακαρίτη Κεντήρα με τους όμηρους Γιαπωνέζους, για τα φρουτάκια και τον τζόγο, για τις συνομιλίες του Τσοχατζόπουλου με τον Σμπώκο (εξοπλιστικά), για τη μικρή Μαρία από τη Βουλγαρία και το κύκλωμα των τσιγγάνων, τις έφεραν σε πέρας οι συνεργάτες της «Ζούγκλας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μόνο μερικά από τα… «ροζ» κατορθώματά τους.

Επειδή πρόκειται να ακολουθήσουν πολλά ακόμα, πάρτε μία μικρή ανάσα και φροντίστε να μην εκδηλώνετε κατά τρόπο πρωτόγονο τον φθόνο σας.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Το βραβείο δημοσιογραφίας από την διεθνή οργάνωση Human Rights στο Los Angeles (Χόλυγουντ) για την έρευνα στο ψυχιατρείο Νταού Πεντέλης το πήρε η «Ζούγκλα». Όλως τυχαίως βραβευτήκαμε δίπλα στον Νέλσονα Μαντέλα και άλλες δέκα προσωπικότητες από όλον τον πλανήτη, χωρίς να βγούμε ούτε μία φορά να το διαφημίσουμε. Μηνύσεις αγωγές και διώξεις αμέτρητες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποψιάζομαι ότι εάν τα είχαν κάνει οι τσάτσοι σας όλα αυτά, θα ήσασταν ακόμα στα κεραμίδια!

Περαστικά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης