Όταν βρεθείς σε ένα σταυροδρόμι, πρέπει να διαλέξεις ποιον δρόμο θα πάρεις. Δεν υπάρχει κανείς να ρωτήσεις να μάθεις πού ο κάθε δρόμος θα σε βγάλει. Μένεις εκεί και περιμένεις, έρχεται μπόρα κι εσύ μένεις εκεί, χωρίς απόφαση, να βρέχεσαι αναποφάσιστος.

Κανείς δεν θα σου πει ποιον δρόμο να πάρεις, πρέπει να διαλέξεις. Μα το μυαλό σου έχει κολλήσει. Κάποια στιγμή, χωρίς να το σκεφτείς, παίρνεις τυχαία έναν δρόμο και προχωράς, γιατί στάσιμος δεν έχεις ελπίδα. Αυτός ο δρόμος λέγεται ελπίδα. Τότε αρχίζεις και ονειρεύεσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η αρχή που χωρίς αυτή δεν υπάρχει συνέχεια. Αυτός είναι ο δρόμος σου που κάποτε θα σε οδηγήσει εκεί που έπρεπε να πας. Το τι θα βρεις, δεν το γνωρίζεις. Ίσως να είσαι τυχερός, να είναι ο τελευταίος σου σταθμός, ίσως όμως να είσαι ακόμα πιο τυχερός, να είναι η αρχή μιας καινούριας πορείας, μιας ευκαιρίας να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Όλος ο κόσμος είναι εκεί που είσαι. Το ταξίδι σου δεν πρέπει να έχει τελειωμό.

Γιατί το τέλος δεν έχει μέλλον. Ποτέ μη βιαστείς για κάτι που τελειώνει. Βάδισε αργά και σταθερά και όπου σου αρέσει κάνε μία στάση και απόλαυσέ το. Συνέχισε τον δρόμο σου έτσι έως ότου κάποιος σε σταματήσει και σου πει «σε χρειάζομαι». Εκεί είναι ο σταθμός σου. Το τέλος της διαδρομής σου. Μείνε μαζί του και θα καταλάβεις ότι βρήκες αυτό που χρειάζεσαι. ΣΥΝΤΡΟΦΟ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης