Είχα κάνει πρόσφατα  νομίζω  μια  πολύ εύστοχη  δημόσια  δήλωση – πρόβλεψη. Ότι θα αποκαλυφθούν γρήγορα  και άλλες υποθέσεις ασέλγειας  σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε οικογένειες που βιώνουν οικονομική ανέχεια η ακόμη σε ιδρύματα φιλοξενίας παιδιών. Με δράστες ανθρώπους ευυπόληπτους υπεράνω υποψίας. Δυστυχώς  δικαιώνομαι και επαληθεύομαι πλήρως.

Η πολύκροτη  υπόθεση  του προφυλακισμένου Ηλ. Μίχου δραστήριου στελέχους της ΝΔ  που συγκλόνισε την κοινή γνώμη έχει πολλές πτυχές και συνδέεται με ένα μεγαλύτερο  ευρύτερο κύκλωμα παιδοφιλίας και παιδεραστίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνον αν παρέμβει άμεσα  ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος στον οποίο  έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για την ηθική  ακεραιότητα του θα εξαρθρωθεί.

Σήμερα επιχειρείται εντέχνως συγκάλυψη. Στην Δικαιοσύνη  προσήχθησαν μέχρι τώρα  άγνωστοι στην κοινή γνώμη. Ελάχιστοι σε σχέση με τους 213.

Ο Ηλ. Μίχος κρατά ερμητικά το στόμα του κλειστό. Όπως και στην υπόθεση Λιγνάδη έτσι και στην υπόθεση Μίχου – που ενδεχομένως αποτελεί τον τελευταίο τροχό της αμάξης στην σοβαρή αυτή  υπόθεση  σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό – φοβάται ενδεχομένως   να ανοίξει το στόμα του και οι επώνυμοι προστατεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρόκειται να ανακοινωθούν τα ονόματά τους. Αυτή είναι η εκτίμηση και η άποψή μου. Συνελήφθησαν και προφυλακίσθηκαν μέχρι σήμερα κοινοί θνητοί. Οι ισχυροί παιδοβιαστές την γλυτώνουν. Επιχειρηματίες, πολιτικοί ή καλλιτέχνες.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει έναν μεγάλο κατάλογο 1.500 παιδόφιλων στην Ελλάδα που έχουν ως hobby την διασκέδαση με ανήλικα παιδιά.

Όποιος δημοσιογράφος τόλμησε να αγγίξει το βρώμικο αυτό κύκλωμα  ερεύνησε η  μίλησε δημόσια το πλήρωσε ακριβά. Δεν υπάρχει αληθινή πολιτική βούληση να ξεριζωθεί το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας στην Ελλάδα. Δεν προστατεύεται αποτελεσματικά η ανηλικότητα στη χώρα μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης