ΝΕΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ-FRANKENSTEIN

ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 

Επιλογή, επιμέλεια κειμένου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλεάνθης Γρίβας

11 Ιουλίου 2021

 

VAXLONGHAULERS

https://www.vaxlonghaulers.com/

 

 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ 

 

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

https://www.vaxlonghaulers.com/uploads/b/138180543-911301564927624181/we_want_to_be_heard_final_version_230.mp4

 

ΕΚΚΛΗΣΗ

 

Είμαστε οι μαμάδες, οι μπαμπάδες, οι αδελφοί και οι αδελφές σας, οι σύζυγοι και οι φίλοι σας. Υποφέρουμε, συχνά σιωπηλά, από παρενέργειες των «εμβολίων», τις οποίες αποφεύγει να αντιμετωπίσει το ιατρικό σύστημα. Μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε εντάξει, αλλά δεν είμαστε.

Ένα ορισμένο ποσοστό ατόμων – στις χιλιάδες – που εμβολιάστηκαν υποφέρουν από εξουθενωτικές παρενέργειες. Και σε πολλές περιπτώσεις, Οι ζωές μας, έχουν καταστραφεί, καθιστώντας πολλούς από εμάς ανίκανους να εργαστούν. Η διαδεδομένη άρνηση της κατάστασής μας και ο εκφοβισμός αυτών που αντιμετωπίζουν παρενέργειες, επιδεινώνει την κατάσταση.

Βρίσκουμε συνεχώς γιατρούς που δεν ξέρουν πώς να μας βοηθήσουν, καθώς οι παρενέργειες που βιώνουμε δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένες από ταCDC και τηνFDA . Πολλοί γιατροί αρνούνται ακόμη και να μας δουν, μόλις αναφερθεί το εμβόλιο ως πιθανή αιτία.

Όλοι πιστεύαμε την επιστήμη και κάναμε το κοινωνικό μας καθήκον για να βοηθήσουμε να σταματήσουμε την πανδημία. Τώρα, σε αντάλλαγμα, σας ζητάμε να αναγνωρίσετε τις παρενέργειες που έχουμε υποστεί, να μας βοηθήσετε όπου είναι δυνατόν, να μας βοηθήσετε να πιέσουμε για τη διεξαγωγή της ιατρικά απαραίτητης έρευνας και προσοχής.

Είχαμε αρνηθεί σταθερά να εμπλακούμε στις πολιτικές συζητήσεις γύρω από την πανδημία, αλλά πολλοί από εμάς δεν φοβούνται πλέον να μιλήσουν παρά την έντονης κοινωνική πίεση και άρνηση με την οποία αντιμετωπιζόμαστε. Χιλιάδες από εμάς χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να επικοινωνήσουμε ο ένας με τον άλλον. Οι ιστότοποι και οι ομάδες μας έχουν διαγραφεί και στους πάσχοντες έχουν πει ότι δεν υπάρχουν τέτοιες παρενέργειες στα εμβόλια. Μερικοί από εμάς απολύθηκαν από τη δουλειά τους επειδή απλώς μοιράστηκαν την εμπειρία τους μαζί μας. Μερικοί από εμάς αποπέμφθηκαν από τους γιατρούς μας απλώς και μόνο επειδή έκαναν κάποια αναφορά στο εμβόλιο.

Πολλοί από μας έχουμε υποστεί εκφοβισμούς και φοβόμαστε να πούμε τις ιστορίες μας. Αλλά πρέπει να το κάνουμε. Όμως δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Στόχος μας είναι αυτά τα τρία σημεία και μόνο:

 

1.Προσπαθείστενα αυξηθεί η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για να αναγνωριστούν τα ιατρικά μας προβλήματα.

2. Βοηθήστε όσους υποφέρουν, σαν κι εμάς, από παρενέργειες επί πολλούς μήνες. Και

3.Συνεργαστείτε με την ιατρική κοινότητα για να βρεθούν πόροι και κάποια θεραπεία μας.

Σας παρακαλούμε αναγνωρίστε τον πόνο μας. Σας παρακαλούμε μοιραστείτε τις ιστορίες μας. Σας παρακαλούμε βοηθήστε να ασκηθεί πίεση για να ακουστεί το πρόβλημά μας και να επιλυθεί. Σας παρακαλούμε να μας συμπεριφέρεστε σαν ανθρώπους που υποφέρουν από τις ιατρικές επιπτώσεις αυτής της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε. Σας εκτιμούμε. Και ανυπομονούμε να σας ξανακούσουμε όταν θα είμαστε και πάλι υγιείς.

 

Επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης:

Διαθέσιμες πηγές ιστορικού για ακουστικές συνεντεύξεις και έλεγχο γεγονότων.

Επικοινωνία: vaxlonghaulers@gmail.com | 434-299-3929

 

 

Δεκάδες χιλιάδες θύματα των «εμβολίων» COVID-19 ζητούν βοήθεια καθώς η Υπηρεσιακή «Ιατρική» τους στρέφει την πλάτη.

 

Πάνω από 6 μήνες εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού με τα πειραματικά «εμβόλια» για την COVID-19, τα οποία δεν πήραν ποτέ κανονική άδεια χορήγησης αλλά μόνο «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) από την FDA, περίπου ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ έχει πλέον κάνει τουλάχιστον μία δόση απ’ αυτά, και δεκάδες χιλιάδες θύματα αρχίζουν να μιλούν και να ζητούν βοήθεια, έχοντας μετανιώσει για τις επιλογές τους.

 

Η εγκληματική BigPharma, η εξωνημένη πολιτική ηγεσία και η διεφθαρμένη ιατρική συντεχνία –σε εναλλασσόμενους ρόλους ηθικών και φυσικών αυτουργών– σε γενικές γραμμές γύρισαν την πλάτη τους στα θύματα των παρενεργειών των «εμβολίων» που επέβαλαν με καταναγκασμό, εξαπάτηση ή εξαγορά, όπως έκαναν άλλωστε και τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια με ΟΛΟΥΣ εκείνους που υπέφεραν από τις παρενέργειες των εμβολίων, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν παιδιά.

 

Στο παρελθόν αυτοί που μιλούσαν ήταν κυρίως γονείς παιδιών που είχαν υποστεί βλάβες από εμβόλια, τις αιτιάσεις των οποίων τα εταιρικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και η ιατρική «τεχνοεπιστήμη»  απέρριπταν συστηματικά ως «φαντασιώσεις».

 

Σήμερα, όσοι μιλούν είναι κυρίως ενήλικες που είδαν την ζωή τους να καταστρέφεται από τα «εμβόλια»-Frankenstein. Και πρόκειται για ενήλικες υπέρμαχους των «εμβολίων», δεδομένου ότι επέλεξαν οι ίδιοι να κάνουν κάποιο απ’ αυτά τα «εμβόλια», τα οποία πολλοί διαφωνούντες γιατροί και επιστήμονες τα αποκαλούν «ενέσεις βιολογικού όπλου».

 

Τουλάχιστον αυτοί μπορούν να μιλούν, τη στιγμή που χιλιάδες άλλοι είναι νεκροί μετά από τον εμβολιασμό τους, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του CDC .

 

Εδώ είναι ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από μια ομάδα που αποκαλείται «VaxLonghaulers ».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

https://www.vaxlonghaulers.com/uploads/b/138180543-911301564927624181/we_want_to_be_heard_final_version_230.mp4

 

Βρίσκεται στο κανάλι Bitchutechannel, και στο κανάλι Rumblechannel.

 

Υπάρχει μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook που ονομάζεται «Covid19 VaccineVictims&Families», που έχει πάνω από 29.500 μέλη.

 

Η AliciaPowe έγραψε χθες ένα άρθρο στο TheGatewayPundit με πολλές δημοσιεύσεις από αυτήν την ομάδα

 

Λογοκρισία COVID: Θύματα των «Εμβολίων» Ζητούν Απαντήσεις σε Ιδιωτική Ομάδα Facebook

AliciaPowe

TheGatewayPundit

 

Καθώς η BigTech, η κυβέρνηση Μπάιντεν, το Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι εργοδότες και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης σε όλη τη χώρα πιέζουν το κοινό να υποβληθεί σε εμβολιασμό για την Covid, ο αριθμός των θυμάτων που έχουν πεθάνει ή εκδηλώνουν παρενέργειες απειλητικές για τη ζωή από τα πειραματικά «εμβόλια» συνεχίζει να αυξάνεται.

 

Εκείνοι που θέλουν να επιβάλλουν τον μαζικό εμβολιασμό με τα πειραματικά «εμβόλια», λένε ότι πρέπει να «συνεχίσουμε», ώστε να μπορούμε να «προχωρήσουμε» με ασφάλεια στη ζωή μας.

 

Παρά την αδιάκοπη προσπάθεια της λογοκρισίας εκείνων που διατηρούν επιφυλάξεις απέναντι στα «εμβόλια» (“vaccinehesitancy”), χιλιάδες που βιώνουν τις παρενέργειες των εμβολίων, καταφεύγουν σε μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook για να καταγγείλουν την απαράδεκτη και απάνθρωπη αντιμετώπισή τους από την Υπηρεσιακή «ιατρική».

 

Στο post «TheCOVID 19 VaccineVictims&FamiliesGroup» πάνω από 29.500 μέλη του περιγράφουν λεπτομερώς τις φρικτές παρενέργειες που έχουν υποστεί, όπως εγκεφαλικά επεισόδια, θρομβώσεις, θρομβοπενίες (με συνακόλουθες αιμορραγίες), βελονοειδείς πόνους στα άκρα τους και παραλύσεις, μετά από τη λήψη «εμβολίων των εταιρειών Moderna , Pfizer, Johnson&Johnson και AstraZeneca.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης