Φτάσαμε στην εφιαλτική κατάσταση να απειλούνται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων από τα συσσωρευμένα χρέη στις Τράπεζες – Εφορία – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ και σε τρίτους.

Οι πολιτικές των Μνημονίων που είναι στοχευμένα αντιαναπτυξιακές και βάρβαρα εισπρακτικές και εν τέλει γίνονται εισπράξεις μόνο με κατασχέσεις λογαριασμών ιδιωτών και επιχειρήσεων με τον φαύλο κύκλο να συνεχίζεται κλείνοντας επιχειρήσεις χωρίς να μπορεί να κινηθεί η αγορά και αυτό είναι η καθημερινότητά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψηφίστηκαν οι νόμοι των Δανειστών χωρίς καμία αντίδραση από την Ελληνική Κυβέρνηση η οποία απλά προσπαθεί να εφαρμόσει τις βουλές τους. Μεταξύ των άλλων τώρα μετά από δύο περίπου χρόνια θυμήθηκε ότι υπάρχει η ποσοτική χαλάρωση και προσπαθεί να διαπραγματευθεί την ένταξή μας.

Μην ξεχνάμε ότι 1 τρις διακόσια δις και με την επέκταση ο κος Ντράγκι θα το ανεβάσει στο 1 τρις 700 δις μέχρι τον Ιούνιο το ποσό της ποσοτικής χαλάρωσης (QE) χωρίς η Ελλάδα να πάρει τίποτα παρά μόνο αν κλείσει η αξιολόγηση, ίσως 3,7 δις να γίνουν αντικείμενο συμφωνίας, αν υπογράψουμε τα επώδυνα μέτρα – χαριστική βολή.

Ακόμη πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο στόχος του πληθωρισμού για την Ευρώπη ήταν 2% και ήδη είναι στο 1,8% πράγμα που σημαίνει ότι τελειώνει το πρόγραμμα. Αλλά στην Ελλάδα των πλειστηριασμών προχωρούν ακάθεκτοι στην διαδικασία εκτέλεσης των ανήμπορων Ελλήνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την εγκύκλιο 1041/2017 της ΑΑΔΕ προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι εξαιρούνται από την κατάσχεση μόνο πράγματα που είναι αναγκαία για τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης του οφειλέτη και της οικογένειάς του.

Προβλέπονται ακόμη και άλλα επαχθέστερα μέτρα κατά των οφειλετών τόσο του Δημοσίου όσο και των Τραπεζών. Όλο αυτό οδηγεί την Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο «Σοβιέτ» όπου όλα ήταν κρατικά, αλλά τουλάχιστον εκεί υπήρχε κοινωνικό κράτος , γιατί στην περίπτωσή μας είναι ανύπαρκτο.

Συμπερασματικά κατάφεραν στοχευμένα οι δανειστές να χρεώσουν τους περισσότερους Έλληνες στις Τράπεζες και το Δημόσιο χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα αντίδρασης , με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις να εκτελούν πιστά τις εντολές των ξένων.

Φτάνοντας στο να κρατικοποιούνται οι Τράπεζες ουσιαστικά αφενός μεν , και αφετέρου ότι δεν έχουν υποθηκεύσει οι Τράπεζες, να το έχει υποθηκεύσει – κατασχέσει το Δημόσιο. Πρόκειται για στοχευμένο, ύπουλο, σατανικό σχεδιασμό κατά του Ελληνικού λαού που υλοποιείται μέρα με την μέρα.

Έφτασαν να μας κατηγορούν για «ποτά και γυναίκες» αυτοί που έχουν νομιμοποιήσει στις χώρες τους αδικήματα που στην Ελλάδα τιμωρούνται αυστηρά (ναρκωτικά, κτηνοβασία κ.λ.π.)…

Καλούνται τώρα 153 ;;;; βουλευτές να δώσουν την χαριστική βολή στους Έλληνες που μόχθησαν μια ζωή για το σπίτι τους.

Αν δεν προσέξουν αυτή την φορά οι ευθύνες θα ΄ναι τόσο μεγάλες που θα τις γράψει η Ιστορία με μαύρα ανεξίτηλα γράμματα γιατί η κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί και οι υπεύθυνοι γι αυτό θα έχουν ονοματεπώνυμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης