Ζούμε στην εποχή που με όλα αυτά που συμβαίνουν πρέπει να δοκιμαστούμε. Όταν συμβιβάζεσαι με κάτι που είναι παράλογο σημαίνει ότι έχεις χάσει τη συνειδητότητά σου, που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις ένα άβουλο ον. Σε αδικούν κι εσύ πιστεύεις ότι είναι για το καλό σου. Δεν αντιδράς ενώ όλα μπορείς να τα αλλάξεις με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Να κλείσεις την οθόνη του ψέματος, του μαζικού επηρεασμού και της παραπληροφόρησης. Ο ΦΟΒΟΣ σκοτώνει την ελεύθερη βούληση. Πρέπει να σκεφτείς σαν ελεύθερος άνθρωπος αν αυτή η αλλαγή που έρχεται είναι για το καλό σου. Να σκεφτείς σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά σου. Αν θα έχουν συναισθήματα ή θα είναι άνθρωποι ρομπότ. Ένα ρομπότ είναι μισάνθρωπος. Δεν έχει συναισθήματα, είναι καθοδηγούμενο από μια τεχνολογία που ελέγχει τα πάντα. Η ζωή μας, μας ανήκει. Μην την παραδώσουμε αμαχητί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς οι πολλοί σ΄αυτούς τους λίγους που ζουν με τη δική μας ενέργεια έχουμε δικαιώματα που μας τα παίρνουν μέρα με τη μέρα. Μη φοβάστε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν εμείς δε θέλουμε, αν εμείς είμαστε ενωμένοι. Κάτι που δεν το θέλουν αυτοί. Ας κάνουμε λοιπόν εμείς αυτό που θέλουν να μας κάνουν. Αν πάρουμε τρόφιμα και τα απαραίτητα για ένα μήνα και κλειστούμε στα σπίτια μας, κλείσουμε τις τηλεοράσεις, δεν βγαίνουμε έξω, δεν κυκλοφορούμε, δεν πάμε για δουλειά το σχέδιό τους θα καταρρεύσει. Και τότε αναγκαστικά θα τα πάρουν όλα πίσω. Μόνο αυτός είναι ο τρόπος.

Ενωμένοι όλοι. Για την ελευθερία έχει χυθεί πολύ αίμα. Σκεφτείτε ότι εμάς δεν μπορεί να μας πειράξει κανείς. Για το μέλλον μας λοιπόν ας δώσουμε τη λύση εμείς οι Έλληνες. Ο φωτισμένος λαός σε όλο τον πλανήτη. Από εμάς εξαρτώνται. Και οι λίγοι πάμπλουτοι και οι εντολείς και οι εντολοδόχοι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σωστός άνθρωπος και άντρας είναι αυτός που έχει το θάρρος της γνώμης του».

Διογένης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης