Η Γη βρυχάται

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 14:59
Σταμάτης Γονίδης
Η Γη βρυχάται

Το φαινόμενο της σβούρας έχει ήδη αρχίσει. Συμβαίνουν γεγονότα που κανείς μας δεν πίστευε ότι θα συμβούν. Ο κορωνοϊός είναι η αρχή. Δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται. Αυτό είναι ένα απλό συναχάκι. Τώρα έρχονται ο πυρετός και η γρίπη. Σε αυτά που θα συμβούν δεν θα υπάρχει εμβόλιο ούτε φάρμακο. 

Όταν η Γη πάλλεται, ο πυρήνας που είναι στο κέντρο της και οι θερμοκρασίες του είναι πολύ υψηλές, τον κρατούν σε υγρή μορφή. Πάλλεται και αυτός και αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης και, εκτός αυτού, όπου βρει κενό θα εκτοξευτεί με απρόβλεπτες συνέπειες: ηφαίστεια, σεισμοί, πλημμύρες, καταστροφές.

Η εποχή της υπερκατανάλωσης τελειώνει. Η ενέργεια εξαντλείται, τα τρόφιμα λιγοστεύουν και το χρήμα θα χάσει σύντομα την αξία του.

Ήρθε ο καιρός να επενδύσουμε σε ουράνιες τράπεζες. Αγάπη, ελεημοσύνη, προσφορά, ανιδιοτέλεια, ταπεινότητα, μετάνοια. Εκεί θα τα βρούμε όλα αυτά, για πάντα και αιώνια. Όλα όσα έχουμε εδώ δεν έχουν καμία αξία.

Μπήκαμε στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας, της εξέλιξης και της επιστήμης. Δεν θα έχουμε άλλη παράταση από εδώ και πέρα. Όποιος πρόλαβε τον ΚΥΡΙΟ είδε. Ό,τι και να ανακαλύψει ο άνθρωπος από εδώ και στο εξής δεν θα είναι για το καλό του.

Η σοφία των ανθρώπων είναι ελαχιστότατη μπροστά στη σοφία του Δημιουργού. 

Διαβάστε την Αποκάλυψη στην Καινή Διαθήκη. Όλα όσα ζούμε είναι εκεί γραμμένα.

Κανένας Θεός, καμίας θρησκείας, δεν θυσιάστηκε για τον άνθρωπο. Μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ο αληθινός Θεός της αγάπης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 15:06