Το θέμα της Πάτρας απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία. Οι πυλώνες που ανέδειξαν την υπόθεση είναι η ιατροδικαστική έκθεση και η έκθεση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, η μεθοδικότητα του τμήματος ανθρωποκτονιών που ανέλαβε την υπόθεση, και η πολύτιμη ενεργοποίηση διαφόρων μαρτύρων. 

Από τη στιγμή που αστυνομικοί συντάκτες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέβασαν ψηλά στην ατζέντα το θέμα της Ρούλας και των αδικοχαμένων παιδιών το θέμα απογειώθηκε εντυπωσιακά σε σύγκριση με τη θέση που κατείχε εν μέσω πολεμικής επικαιρότητας στην Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύκολα διαπιστώνουμε ότι οι μαρτυρίες, οι οποίες εκ πρώτης μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, σε συνδυασμό με τα κομμάτια του παζλ που συμπληρώνουν σιγά σιγά ειδικοί και αρχές, οδηγούν σε συγκρατημένη αισιοδοξία για την πλήρη διαλεύκανση.

Έχουμε ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια. Εξ αυτών μόνο ένα επεισόδιο τελείωσε. Έρχονται όμως πολλά ακόμη. Και θα φέρουν ανατροπές. 

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, ο υπολογιστής της Ρούλας, το αποτέλεσμα της εκταφής, η έκθεση που θα ακολουθήσει από το iPad το οποίο βρίσκεται στο μνήμα της μικρής και το οποίο άφησε η μητέρα της την ημέρα της κηδείας. Αυτά είναι μερικά από τα επόμενα κεφάλαια του σήριαλ. Δεν έχω σταθεί ακόμη στην πολύπλοκη διαδρομή της κεταμίνης. Εκεί πιστεύω ότι θα χυθεί άπλετο φως. Παράλληλα έχουμε κι ένα θάνατο με αρκετή δόση μυστηρίου που θα τροφοδοτήσει τα επόμενα επεισόδια. Αναφέρομαι στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η έρευνα θα οδηγήσει σε έλεγχο από πλευράς αρμοδίων σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία τις λεπτομέρειες μεταβίβασης τους λογαριασμούς στην τράπεζα τις συνθήκες του θανάτου αλλά και για ότι συνέβη μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άδηλο επίσης παραμένει το θέμα της αντιπαράθεσης του πρώην ζεύγους καθώς ο μέχρι πρότινος σύζυγος δεν δείχνει να ενστερνίζεται τις απόψεις της Ρούλας. Εκεί αν εστιάσουμε θα δούμε ότι πρέπει να ελεγχθεί διεξοδικά εάν τελικά ο σύζυγος ενεπλάκη και σε ποιο βαθμό στην όλη υπόθεση. 

Το θετικό είναι ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία διωκτικών και ανακριτικών αρχών και άψογη συνεργασία με το ηλεκτρονικό έγκλημα τους ιατροδικαστές και τα εργαστήρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου και της ΕΛΑΣ

Αναμένουμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης