Στο βόθρο της Big Pharma «όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά τα ποντίκια είναι πιο ίσα από τα άλλα» (συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Έτσι, τα μεν ποντίκια μπορούν να αποφασίζουν με ποια τοξικά «εμβόλια» θα επιτίθεται η BigPharma στους ανθρώπους, οι δε κατά τόπους εξωνημένοι «Ειδικοί του Τίποτα» να αναλαμβάνουν να τα επιβάλλουν

 

«Παραδόξως», η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρήγγειλε 105 εκατομμύρια δόσεις «εμβολίων» της Pfizer και 66 εκατομμύρια δόσεις «εμβολίων» της Moderna, ένα και πλέον μήνα πριν να τους χορηγηθεί άδειας χρήσης (EUA). Δηλαδή, παράγγειλε ένα προϊόν που «υποτίθεται» ότι δεν γνώριζε εάν θα εγκριθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τι δεν σας λένε για τους νέους «ενισχυτές» mRNA

 

Δρ. JosephMercola

13 Σεπτεμβρίου 2022

Επιλογή, επιμέλεια, επεξεργασία, προσθήκες:

Κλεάνθης Γρίβας

18 Σεπτεμβρίου 2022

 

https://articles.mercola.com/

 

«Λένε ψέματα για τον COVID. Λένε ψέματα για τα εμβόλια.

Λένε ψέματα για την ανοσία της αγέλης. Λένε ψέματα για τη φυσική ανοσία.

Λένε ψέματα για τις μάσκες. Λένε ψέματα για τα παιδιά. Λένε ψέματα για τα πάντα! 

Ποιος θα φανταζόταν ότι η κυβέρνηση και η BigPharma θα μας έλεγαν ψέματα; 

Για το κέρδος; Είμαι αναστατωμένος. Είμαι εκτός εαυτού».

JimmyDore

στην εκπομπή «TheJimmyDoreShow», 3 Αυγούστου 2022

 

 

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ΤΟ ΑΝΟΜΟ ΚΕΡΔΟΣ,Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ

 

«Η ύψιστη Ορθοδοξία είναι η έλλειψη Συνείδησης»

Orwell, 1984 (Κάκτος 1978, σ. 61)

 

•Στις 31 Αυγούστου 2022, η FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) των ΗΠΑ ενέκρινε τους ανασχηματισμένους δισθενείς ενισχυτές mRNA-COVID, χωρίς να επιτρέψει στα μέλη της δικής της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβόλια και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων» (VRBPAC) να συναντηθούν, να συζητήσουν ή να ψηφίσουν για το θέμα. ( New York Times August 31, 2022 – Archived)

 

•Στις 1 Σεπτεμβρίου 2022,ηδιαβόητη ACIP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης) των CDC συνεδρίασε και ενέκρινε τους μη δοκιμασμένους ενισχυτές με ψήφους 13 προς 1. Η διευθύντρια τωνCDCRochelleWalensky ενέκρινε τη σύσταση το ίδιο βράδυ.

(Rumble, Friday Roundtable September 2, 2022 – Pharmacy Practice News September 1, 2022)

 

•Το δισθενές «ενισχυτικό» εμβόλιο της Pfizer δοκιμάστηκε μόνο σε 8 ποντίκια συνολικά και ελέγχθηκαν μόνο τα επίπεδα αντισωμάτων στα ποντίκια, παρόλο που τα αντισώματα δεν μπορούν να μας πουν εάν τα εμβόλια προστατεύουν πράγματι από λοίμωξη και συμπτωματική ή σοβαρή ασθένεια. Η Moderna χρησιμοποίησε επίσης ποντίκια για να εξακριβώσει τη δημιουργία αντισωμάτων, αλλά δεν αποκάλυψε τον αριθμό των ποντικιών που χρησιμοποιήθηκαν.

 

Τί περιέχουν τα «ενισχυτικά εμβόλια» της Pfizer και της Moderna

 

Τα δυό «ενισχυτικά» εμβόλια, της Pfizerκαι της Moderna, που εγκρίθηκαν από την FDAκαι τα CDC, περιέχουν δύο συστατικά mRNA του ιού SARS-CoV-2: ένα από το αρχικό στέλεχος του SARS-CoV-2 και ένα για τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της omicron του SARS-CoV-2. 

 

•Το νέο «ενισχυτικό» εμβόλιο της Pfizer είναι μια δισθενής έγχυση που περιέχει το ήδη εξαφανισμένο αρχικό στέλεχος και τις υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, τις δύο που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

 

•Tο νέο «ενισχυτικό» εμβόλιο της Moderna (Bivalent) περιέχει επίσης το ήδη εξαφανισμένο αρχικό στέλεχος του ιού της Wuhan και την υποπαραλλαγή BA.1 της Omicron. ( SkyNewsAugust 15, 2022)

 

• Υπόψη ότι τα αρχικά μονοσθενή «εμβόλια»-COVID-19 που έχουν εγκριθεί από τηνFDA τον Δεκέμβριο του 2020,περιέχουν ένα συστατικό από το αρχικό στέλεχος του SARS-CoV-2. 

 

Τα νέα «ενισχυτικά» εμβόλια εγκρίθηκαν από 8… ποντίκια (!)

 

Το διδύναμο (δισθενές) «ενισχυτικό» εμβόλιο της Pfizer δοκιμάστηκε μόνο σε 8 ποντίκια συνολικά και ελέγχθηκαν μόνο τα επίπεδα αντισωμάτων στα ποντίκια, παρόλο που η ύπαρξη αντισωμάτων δεν μπορεί να μας πουν εάν το «εμβόλιο» προστατεύει πράγματι από λοίμωξη και συμπτωματική ή/και σοβαρή ασθένεια. Η Moderna χρησιμοποίησε επίσης ποντίκια για να εξακριβώσει τη δημιουργία αντισωμάτων, αλλά δεν αποκάλυψε τον αριθμό των ποντικιών που χρησιμοποιήθηκαν.

 

Οι διεφθαρμένοι –δήθεν ρυθμιστικοί–οργανισμοί FDAκαι CDC(Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, αντιστοίχως), ενέκριναν τα εμβόλια- «ενισχυτές» mRNA-COVID χωρίς να κάνουν τις αναγκαίες κλινικές δοκιμές. [Yahoo.comAugust 31, 2022]

 

Μ’ αυτή την ενέργεια, και οι δύο οργανισμοί έχουν παρακάμψει κάθε κανόνα της της επιστημονικής έρευνας και τεκμηρίωσης και απλώς δίνουν την έγκρισή τους σε ό,τι θέλει η BigPharma, χωρίς καμία απολύτως ανησυχία για τη δημόσια υγεία, και καθίστανται συνένοχοι με τα προβλήματα που θα προκύψουν από την εφαρμογή του. Όπως αναφέρει το Yahoo! (Ειδήσεις): ( Yahoo.comAugust 31, 2022)

 

«Επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε για να ξεκινήσει μια ενισχυτική εκστρατεία τον Σεπτέμβριο 2022, οι κατασκευαστές εμβολίων mRNA της Pfizer και της Moderna δεν είχαν χρόνο να δοκιμάσουν τα “ενισχυτικά εμβόλιά” τους παρά μόνο σε ποντίκια, όχι σε ανθρώπους.

 

Αυτό σημαίνει ότι η FDA βασίστηκε μόνο στα δεδομένα των δοκιμών της Pfizer σε μόνο 8 ποντίκια προκειμένου να αξιολογήσει τα νέα «ενισχυτικά» εμβόλια…

 

Οι ειδικοί λένε ότι λόγω της ανυπαρξίας πειραματικών δεδομένων των ανθρώπους, η εμφάνιση των παρενεργειών από εφαρμογή των «ενισχυτικών» εμβολίων θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα επικίνδυνο πείραμα, εάν τα «ενισχυτικά» εμβόλια δεν λειτουργήσουν όσο καλά αναμένουν οι παρασκευαστές τους…

 

Η έλλειψη δεδομένων από κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους σημαίνει ότι οι αξιωματούχοι δεν μπορούν να γνωρίζουν πόσο αποτελεσματικά θα είναι τα νέα «ενισχυτικά» εμβόλια πριν να ξεκινήσει η εκστρατεία της εφαρμογής τους στο πληθυσμό το φθινόπωρο.

 

Συνεπώς, «η απόφαση τηςFDA να προχωρήσει χωρίς δεδομένα από κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους είναι ένα στοίχημα που απειλεί να μειώσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη του κοινού στα εμβόλια, εάν τα νέα «ενισχυτικά» δεν λειτουργήσουν με τον τρόπο που υποθέτουν οι παρασκευαστές τους». ( Yahoo.comAugust 31, 2022)

 

Για ποιους προορίζονται τα «ενισχυτικά» εμβόλια

 

Το διδύναμο (δισθενές) «ενισχυτικό» εμβόλιο της Pfizer έχει εγκριθεί για χρήση ως εφάπαξ αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Ενώ το διδύναμο «ενισχυτικό» εμβόλιο της Moderna (Bivalent), έχει εγκριθεί για χρήση ως εφάπαξ αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας των 18 ετών και άνω. 

 

Τα  διδύναμα (δισθενή) «ενισχυτικά» εμβόλια θα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους έχουν ήδη κάνει την κύρια σειρά των δύο δόσεων ή/και έναν μονοσθενή ενισχυτή τουλάχιστον πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με τον FDA: ( FDAAugust 31, 2022)

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τα «ενισχυτικά» εμβόλια έχουν εγκριθεί για εφάπαξ χρήση ως αναμνηστική δόση: της μεν Pfizer για άτομα 12 ετών και άνω, της δε Moderna για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν μια εφάπαξ αναμνηστική δόση του ενισχυτικού «εμβολίου»-COVID-19 της Pfizer ή της Moderna, με την προϋπόθεση ότι έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από τότε που έχουν ολοκληρώσει τον αρχικό εμβολιασμό τους ή έχουν λάβει την πιο πρόσφατη αναμνηστική δόση οποιουδήποτε εξουσιοδοτημένου μονοσθενούς «εμβόλιο»-COVID-19». ( FDAAugust 31, 2022)

 

Αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πολιτών

 

Τα  διδύναμα (δισθενή) «ενισχυτικά» εμβόλια εξακολουθούν να υπόκεινται μόνο σε «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA), όπως και οι αρχικοί μονοσθενείς. Επομένως οι κατασκευαστές τους δεν έχουν καμία ευθύνη για τις βλάβες και τους θανάτους που θα προκληθούν από τα προϊόντα τους. Αυτό παρά το γεγονός ότι τώρα γνωρίζουμε ότι:

 

1) Η θνησιμότητα του COVID-19 δεν πλησίαζε καθόλου σ’ αυτή που αρχικά προέβλεπαν οι «ειδικοί» (κάτι που ο Μπιλ Γκέιτς το παραδέχθηκε ανοιχτά, με δήλωσή του στην εκπομπή «TheJimmyDoreShow»)

 

2) Τα «εμβόλια»-COVID αυξάνουν τον κίνδυνο της νόσησης από τηνCOVID και αποτρέπουν την ανάπτυξη φυσικής ανοσίας όταν κάποιος νοσήσει απ’ αυτή.

 

3) Τα «εμβόλια»-COVIDυπονομεύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος γενικά, αυξάνοντας τον κίνδυνο άλλων λοιμώξεων και χρόνιων ασθενειών.

 

4)Δεν είμαστε πια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο ιός COVID είναι πλέον ενδημικός και συνήθως διαδράμει ως ήπιο κρυολόγημα.

 

5) Είναι δεδομένο πλέον ότι τα «εμβόλια»-COVID δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μόλυνση και την μετάδοση. Όπως είπε πρόσφατα στο περιοδικό Science, ο Δρ. PaulOffit, μέλος της επιτροπής VRBPAC της FDA:«Ακόμα και αν ήταν εμβολιασμένο το 100% του πληθυσμού και αν ο ιός δεν είχε εξελιχθεί καθόλου, τα εμβόλια [COVID] θα επιδρούσαν ελάχιστα στην παρεμπόδιση της μετάδοσης». ( ScienceAugust 30, 2022)

 

6) Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες, οι οποίες με την ύπαρξή τους, κατά το νόμο αναιρούν τη βάση για τα «εμβόλια»EUA

 

Οι νέοι «ενισχυτές» και τα εμβόλια της εποχικής γρίπης

 

Η FDA υιοθέτησε για τα νέα «ενισχυτικά» εμβόλια για την COVID την ίδια προσέγγιση που υιοθετεί για τα εμβόλια για την εποχική γρίπη, τα οποία αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο ανάλογα με ποιο ισχυρίζεται η BigPharmaότι θα είναι το πιο πιθανό επικρατέστερο στέλεχος από τα κυκλοφορούντα τον… επόμενο χειμώνα. (επιλογή «Καζίνο») 

 

Η FDA, αντί να βασίζεται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα για κάθε μεμονωμένο τύπο «εμβολίου» που περιέχεται στα αδειοδοτούμενα συνδυαστικά «εμβόλια», απλώς υποθέτει ότι κάθε νέο «εμβόλιο» που περιέχεται σ’ αυτά είναι το ίδιο με τα αρχικό του: «απολύτως ασφαλές και αποτελεσματικό». (!!!) 

 

Ακόμη και ο δικός τους Dr Paul Offit, τους ειρωνεύεται, λέγοντάς τους: «ξέρετε ότι πηδήξατε τον καρχαρία»: 

 

«Νιώθω άβολα που θα προχωρήσουμε και θα το δώσουμε σε εκατομμύρια ή δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους – με βάση δεδομένα ποντικιών…  ξέρετε ότι πηδήξατε τον καρχαρία».

 

Ο Δρ. Paul Offit είναι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής VRBPAC της FDA, διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εμβολίων στο Νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφειας, ένθερμος υποστηρικτής των εμβολίων που εισπράττει δικαιώματα από πλήθος εμβολίων για τη γρίπη (λόγος για τον οποίο του αποδόθηκε το προσωνύμιο «Dr Profit»). 

 

Πριν από την Operation Warp Speed για τον Covid, oΔρ. PaulOffitδήλωνε με θράσος ότι «ένα παιδί μπορεί να κάνει 10.000 δόσεις εμβολίου ταυτόχρονα και να είναι μια χαρά». (!!!) 

 

Τώρα όμως, ο Δρ. PaulOffitμιλά απαξιωτικά για τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, σύμφωνα με τους οποίους δεν απαιτούνται κλινικές δοκιμές όταν πρόκειται για τα νέα συνδυαστικά «εμβόλια»-COVID. 

 

Ο DrOffitσυμφωνεί με την εφαρμογή των μη-δοκιμών για τα εμβόλια της εποχικής γρίπης επειδή, όπως λέει, τα στελέχη της γρίπης μεταλλάσσονται πολύ γρήγορα και η BigPharma αδυνατεί να συμβαδίσει με τις αλλαγές αυτές. 

 

Αλλά, διαφωνεί με την ύποπτη ιδέα της FDA να χορηγεί έγκριση στα «ενισχυτικά» εμβόλια με ελάχιστες ή χωρίς καθόλου κλινικές δοκιμές. 

 

Το προφίλ αντιδραστικότητας του νέου «ενισχυτικού» εμβολίου

 

Σύμφωνα με την FDA, το προφίλ αντιδραστικότητας του νέου «ενισχυτικού» εμβολίου είναι «συνολικά παρόμοιο (!) με το αρχικό εμβόλιο BNT162b2» (FDA.govJune 28, 2022).Και με βάση τα δεδομένα του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS) για τα αρχικά «εμβόλια» – COVID, αυτό δεν είναι καθόλου παρήγορο.

 

[Προφίλ αντιδραστικότητας: το σύνολο των άμεσων αντιδράσεων μετά τον εμβολιασμό]

 

Μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022, στο σύστημα VAERS είχαν καταγραφεί 1.394.703 αναφορές παρενεργειών μετά από το «εμβόλιο»-COVID (μέχρι τις 19 Αυγούστου ήταν 1.390.594). Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει 134.530 επισκέψεις στα επείγοντα, 175.020 νοσηλείες και 30.605 θανάτους (που μέχρι τις 19 Αυγούστου ήταν 30.479). ( Openvaers.comThroughAugust 26, 2022, Allterritories)

 

Τα «εμβόλια»-COVID ήταν η Νο. 1 αιτία θανάτου τα τελευταία δύο χρόνια, ξεπερνώντας κατά πολύ τα καρδιακά επεισόδια και τους καρκίνους. Είναι τα πιο θανατηφόρα φάρμακα στην ιστορία της ιατρικής. Και όμως τώρα, τα «επαναδιαμορφωμένα εμβόλια» πήραν άδεια με βάση τα δεδομένα των αντισωμάτων μόνο από (8) ποντίκια. ( FDA.govJune 28, 2022TheAtlanticAugust 25, 2022)

 

Όπως λέει αστειευόμενος ο JimmyDore στην εκπομπή του «TheJimmyDoreShow»: «Έχει δοκιμαστεί σε ποντίκια. Τώρα κάντε το στο μωρό σας». Τι μπορεί να πάει στραβά;

 

Ωστόσο, η σφαγή στον πραγματικό κόσμο είναι πολύ χειρότερη από αυτό. Λόγω της εκτεταμένης υποαναφοράς των παρενεργειών θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε αυτούς τους αριθμούς με έναν παράγοντα υποαναφοράς 41 (ή περισσότερο) για να πλησιάσετε στους πραγματικούς αριθμούς των παρενεργειών. Αν ξέρετε μαθηματικά, θα ανακαλύψετε ότι τα «εμβόλια»-COVID-19 ήταν η Νο. 1 αιτία θανάτου στις ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια, ξεπερνώντας κατά πολύ τα καρδιακά επεισόδια και τους καρκίνους.

 

Σημειωτέον ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχουν προειδοποιήσει ότι τα ενισχυτικά «εμβόλια» – Covid είναι επικίνδυνα. 

(https://justthenews.com/politicspolicy/coronavirus/euregulatorscautiontoomanyboostershotscouldweakenimmune)

 

Τα επίπεδα αντισωμάτων στα ΠΟΝΤΙΚΙΑ δεν μας λένε τίποτα

 

Το «ενισχυτικό» εμβόλιο της Pfizer δοκιμάστηκε σε 8 ποντίκια συνολικά και έλεγξαν μόνο τα επίπεδα αντισωμάτων. Η Moderna χρησιμοποίησε επίσης ποντίκια για να εξακριβώσει την παραγωγή αντισωμάτων, αλλά δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των ποντικών που χρησιμοποιήθηκαν. ( Rumble, Friday Round table September 2, 2022 )

 

Η FDA, ταCDC, η Pfizer, η Moderna και οι υπόλοιποι του εγκληματικού καρτέλ της BigPharma ψεύδονται ασύστολα όταν ισχυρίζονται ότι τα επίπεδα των αντισωμάτων ποντικιών αποτελούν «απόδειξη αποτελεσματικότητας». Αυτό δεν ισχύει. Η ύπαρξη και το επίπεδο των αντισωμάτων δεν μπορεί να μας πει εάν είμαστε προστατευμένοι από μόλυνση και συμπτωματική ασθένεια ή και σοβαρή ασθένεια.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εξετάσεις για αντισώματα αποθαρρύνθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας ως μέσο για να προσδιοριστεί εάν το «εμβόλιο»-COVIDπροστατεύει πραγματικά. ( Medical.mit.eduAugust 17, 2021)

 

Κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο γελοία, η Pfizer αποκρύπτει ακόμη και τα λίγα δεδομένα που έχει από τα ζώα για το νέο «ενισχυτικό» εμβόλιό της.

 

Όσο κι αν ακούγεται τρελό, η FDA και τα CDC αντιμετωπίζουν τώρα τα πειραματικά εμβόλια γονιδιακής θεραπείας όπως τα κανονικά εμβόλια της εποχικής γρίπης.( CNBCAugust 31, 2022).

 

•Το εμβόλια της εποχικής γρίπης ενημερώνονται κάθε χρόνο χωρίς να υποβληθούν ποτέ σε κανένα πρόσθετο έλεγχο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Η αποτελεσματικότητα υπολογίζεται εκ των υστέρων. 

 

Οι «εμβόλια-ενισχυτές»για την COVID ενημερώνονται τώρα και θα ενημερώνονται επ’ αόριστον, χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία.

 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να συγκρίνετε την ασφάλεια των μεταλλάξεων του ιού της γρίπης που περιλαμβάνεται στο εμβόλιο της εποχικής γρίπης με την τροποποίηση του mRNA που περιλαμβάνεται σε ένα «εμβόλιο»-COVID, επειδή πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές τεχνολογίες. Το εμβόλιο της γρίπης δεν προγραμματίζει τα κύτταρα του σώματός σας να παράγουν μια τοξική πρωτεΐνη ακίδας.

 

Όταν αλλάζετε το mRNA, αλλάζετε την παραγόμενη πρωτεΐνη ακίδας, και χωρίς τις κατάλληλες δοκιμές, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εάν οι πρωτεΐνες ακίδας Omicron θα επηρεάσουν την ανθρώπινη βιολογία με τον ίδιο τρόπο όπως η πρωτεΐνη ακίδας του αρχικού «εμβολίου». Εάν θα είναι ασφαλέστερες ή πιο επικίνδυνες.

 

Η συγκάλυψη της πρωτεΐνης της ακίδας από τα CDC

 

ΤαCDC έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία και καμιά εσωτερική αναδιοργάνωσή τους δεν θα διορθώσει την εγκληματική ανεντιμότητά τους και τις αντιεπιστημονικές συστάσεις τους. Όπως σημειώθηκε από τον JonSanders,διευθυντή του Κέντρου Τροφίμων, Ισχύος και Ζωής, σε σημαντικό άρθρο του στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (AIER) στις 1 Σεπτεμβρίου 2022: «οι αλήθειες τωνCDC έχουν την τάση να γερνούν πολύ άσχημα αυτές τις μέρες».(AIERSeptember 1, 2022)

 

Τα CDCενημερώνουν διαρκώς τις ιστοσελίδες τους για τον COVID, προσαρμόζοντας κάθε λέξη τους ώστε να συμμορφώνονται με την τρέχουσα αφήγηση, ενώ αποσιωπούν προηγούμενες δηλώσεις τους:

 

«Στις 23 Νοεμβρίου 2020, τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) δημοσίευσαν πληροφορίες για κάτι που ήταν στο μυαλό όλων: για τα «εμβόλια»-COVID-19.

 

Σε μια σελίδα με τίτλο «Κατανοώντας τα εμβόλια του mRNACOVID-19», ταCDC ήθελε να γνωρίζουν όλοι τι μπορούν να περιμένουν με τα επερχόμενα εμβόλια στα οποία χορηγήθηκε «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA)… η FDA και ταCDC διαβεβαίωναν τους πάντες ότι αυτά τα «εμβόλια» θα είναι «αυστηρά ελεγμένα» και «αυστηρά αξιολογημένα ως προς την ασφάλεια».

 

Επίσης, δεδομένου ότι τα πρώτα εμβόλια που θα κυκλοφορούσαν θα ήταν τα εμβόλια mRNA … που ποτέ πριν δεν έτυχαν άδεια χρήσης στις ΗΠΑ, ταCDC ήθελαν να εξηγήσουν σε όλους πώς θα λειτουργούσαν. ΤαCDC εξήγησαν τη διαφορά ανάμεσα στους τύπους εμβολίων ως εξής:

 

«Για να πυροδοτήσουν μια ανοσολογική απόκριση, πολλά εμβόλια βάζουν ένα εξασθενημένο ή απενεργοποιημένο μικρόβιο στο σώμα μας. Όχι όμως τα εμβόλια mRNA. Αυτά, αντίθετα, διδάσκουν στα κύτταρά μας πώς να παράγουν μια πρωτεΐνη – ή ακόμα και ένα κομμάτι πρωτεΐνης –η οποία πυροδοτεί μια ανοσολογική απόκριση μέσα στο σώμα μας. Αυτή η ανοσολογική απόκριση, η οποία παράγει αντισώματα, είναι που μας προστατεύει από το να μολυνθούμε εάν ο πραγματικός ιός εισέλθει στο σώμα μας…

 

ΤαCDC παρείχαν επίσης «Μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNACOVID-19» για να εφησυχάσει τις ανησυχίες των ανθρώπων σχετικά με το νέο είδος εμβολίου…

 

Από εκεί μάθαμε πολλά πράγματα για τα εμβόλια mRNA:

 

•Αναγκάζουν τα κύτταρά μας να παράγουν την «πρωτεΐνη ακίδας» που χρησιμοποιείται από τον ιό που προκαλεί τον COVID.

 

•Αυτή η πρωτεΐνη ακίδας είναι αβλαβής (ταCDC τόνισαν ιδιαίτερα αυτό το σημείο).

 

•Το εμβόλιο εγχέεται στον μυ του άνω βραχίονα. Μόνο τα μυϊκά κύτταρα του άνω βραχίονα … παράγουν την αβλαβή πρωτεΐνη ακίδας.

 

•Ένα μυϊκό κύτταρο του άνω βραχίονα παράγει μόνο ένα αβλαβές κομμάτι πρωτεΐνης, στη συνέχεια διασπά τις «οδηγίες» του mRNA και τις αποβάλλει.

 

•Μόνο το μυϊκό κύτταρο εμφανίζει το αβλαβές κομμάτι πρωτεΐνης.

 

•Το ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίζει το αβλαβές κομμάτι πρωτεΐνης και δημιουργεί αντισώματα σε αυτό.

 

•Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πλέον έτοιμο να πολεμήσει ενάντια σε μια εισβολή από την πραγματική είσοδο της πρωτεΐνης».

 

Όπως αποδείχθηκε, τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει

 

CDC: Αλλάζουν συνεχώς τις «οδηγίες» τους για να ξεγλιστρήσουν

 

Από τον Νοέμβριο του 2020 οι ιστοσελίδες τωνCDC που καλύπτουν θέματα COVID έχουν υποβληθεί σε μεγάλο αριθμό αόρατων αναθεωρήσεων. 

 

«Για παράδειγμα,στις 1 Οκτωβρίου 2021, ταCDCδήλωσαν ότι «Τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν είναι εναλλάξιμα. Εάν λάβατε εμβόλιο Pfizer-BioNTech ή Moderna για τον COVID-19,θα πρέπει να λάβετε το ίδιο προϊόνγια το δεύτερο εμβόλιο».

 

Μεταξύ 18 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου, αυτή η διατύπωση αρχικά άλλαξε σε«Θα πρέπει να λάβετε το ίδιο προϊόν για τη δεύτερη λήψη σας»,και αργότερα σε«Θα πρέπει να λαμβάνετε το ίδιο προϊόν όταν χρειάζεστε άλλη λήψη».

 

Όπως σημείωσε ο JonSanders:«Αυτός ήταν ο μήνας κατά τον οποίο ταCDC άρχισαν να προσδιορίζουν τον συνολικό αριθμό των εμβολίων που ήταν απαραίτηταγια να θεωρηθεί κάποιος “πλήρως εμβολιασμένος”».

 

Στις 3 Νοεμβρίου, όταν ταCDC άρχισαν να προωθούν τα «ενισχυτικά», άλλαξαν ξανά την οδηγία τους, ισχυριζόμενα ότι «τα ενισχυτικά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε για την κύρια σειράτων εμβολίων». Πού είναι η επιστήμη που το υποστηρίζει αυτό;

 

Στα τέλη Οκτωβρίου, ταCDC ενημέρωσαν επίσης την ενότητα «Πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA», προσθέτοντας: «Οποιαδήποτε προσωρινή ενόχληση μετά τη λήψη του εμβολίου είναι φυσικό μέρος της διαδικασίας και ένδειξη ότι το εμβόλιο λειτουργεί».

 

Επίσης τα CDC άλλαξαν και την παράπλευρη επικεφαλίδα με τίτλο «Γεγονότα σχετικά με τα εμβόλια mRNACOVID-19», προσθέτοντας και μια άλλη επικεφαλίδα δεδομένων που έλεγε:

 

«Το mRNA και η πρωτεΐνη ακίδας ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ στο σώμα. Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA και απαλλάσσονται από αυτόμέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη ακίδας, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί το σώμα μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες».

 

Πριν από αυτό, οι βουλιμικοί για χρήμα και εξουσία που «σιτίζονται» στου βόθρους των CDCκαι της FDAπιθανότατα είχαν υποθέσει ότι η πρωτεΐνη ακίδας εξαφανίζεται τόσο γρήγορα όσο το mRNA. Στη συνέχεια, στα μέσα Ιουνίου 2022, έγινε ένας ακόμη γύρος αναθεωρήσεων. Ο JonSanders γράφει: ( AIERSeptember 1, 2022)

 

 «Αυτή η νέα ενημέρωση έκανε δύο αλλαγές στο κεφάλαιο με τίτλο «Πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA». [Τα CDC] δεν χρησιμοποιούσαν πλέον έντονους χαρακτήρες για να τονίσει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι «ένα αβλαβές κομμάτι», όπως έκανε αυτό με συνέπεια από την αρχή.

 

Μια δεύτερη και μεγαλύτερη αλλαγή έγινε στην πρόταση «Οποιαδήποτε προσωρινή ενόχληση» που προστέθηκε τον Οκτώβριο του 2021.

•Η παλαιότερη πρόταση έγραφε: «Οποιαδήποτε προσωρινή ενόχληση που παρουσιάστηκε μετά τη λήψη του εμβολίου είναι φυσικό μέρος της διαδικασίας και ένδειξη ότι το εμβόλιο λειτουργεί». 

 

•Η νέα πρόταση έγραφε: «Οποιεσδήποτε παρενέργειες από τη λήψη του εμβολίου είναι φυσιολογικές ενδείξεις ότι ο οργανισμός δημιουργεί προστασία ». 

 

Οι αναγνώστες έπρεπε να προσαρμόσουν τις προσδοκίες τους για το φυσικό/κανονικό. Όχι πλέον «προσωρινή ενόχληση» αλλά «παρενέργειες».Kαι όχι πια ένα οριστικό «το εμβόλιο λειτουργεί», αλλά ένα πιο ασαφές «ο οργανισμός δημιουργεί προστασία»».

 

Η μεγαλύτερη αναθεώρηση των CDC μέχρι στιγμής

 

Περνάμε γρήγορα στα μέσα Ιουλίου 2022, όταν τα CDC ήταν απασχολημένα με την αναθεώρηση των σελίδων του για τον COVID, για άλλη μια φορά. Είναι σημαντικό ότι διέγραψαν πλήρως τον ψευδή ισχυρισμό τους ότι «το mRNA και η πρωτεΐνη ακίδας που δεν παραμένουν επί μακρόν στο σώμα». Έτσι, όπως σημειώνει ο Sanders:

 

«Οι γνώσεις μας για τα εμβόλια από τα CDC έχουν υποστεί μεγάλες αλλαγές από τον Νοέμβριο του 2020:

 

•Τα CDC δεν είναι πλέον τόσο βέβαια ότι η πρωτεΐνη που παράγεται από τα κύτταρά μας μετά τον εμβολιασμό είναι ακίνδυνη – όπως την εμφανίζουν.

 

•Τα CDC δεν υποστηρίζουν πλέον ότι τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA αμέσως μετά την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας.

 

•Τα CDC δεν λένε πλέον ότι η πρωτεΐνη ακίδας παραμένει στο σώμα μας μόνο για μερικές εβδομάδες.

 

Η συνεχής ανατροπή των αναθεωρήσεων μας αφήνει με πολλά ερωτήματα, όταν το όλο νόημα της δημιουργίας μιας σελίδας με τίτλο «Κατανοώντας τα εμβόλια του mRNACOVID-19» ήταν να αποτραπεί κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, τα ερωτήματα είναι πολλά και πολύ μεγάλα:

 

•Τι συμβαίνει εάν τα κύτταρά μας δεν διασπάσουν το mRNA και το δεν το αποβάλλουν σύντομα; 

 

•Τι γίνεται εάν η πρωτεΐνη ακίδας παραμένει στο σώμα πολύ περισσότερο από ό,τι μας είπαν αρχικά; 

 

•Ξέρουν καν για πόσο καιρό παραμένει; 

 

•Τι είδους μόνιμες παρενέργειες μπορούν να περιμένουν οι εμβολιασμένοι; 

 

•Επιδεινώνονται αυτές οι παρενέργειες από την συνεχιζόμενη ενίσχυση;

 

•Πόσο διαδεδομένες είναι οι παρενέργειες;

 

•Διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο οι παρενέργειες; 

 

•Είναι αυτές οι παρενέργειες εντονότερες στα μικρά παιδιά; 

 

•Αυτές οι παρενέργειες σχετίζονται με την ανησυχητική αύξηση των υπερβολικών θανάτων εκτός COVID στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ;» ( AIERSeptember 1, 2022)

 

Τα CDC ζήτησαν από το Facebook να λογοκρίνει τις κριτικές για την αναθεώρηση των θέσεών τους

 

Μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες ανάμεσα σε όλες αυτές τις αναθεωρήσεις των CDCείναι η διαγραφή από την ιστοσελίδα τους του ψευδούς ισχυρισμού τους ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι αβλαβής και ότι δεν παραμένει πολύ στο σώμα σας. 

 

Ένα χρόνο νωρίτερα, στα τέλη Ιουλίου 2021, ταCDCαπαιτούσαν από το Facebook, να λογοκρίνει τους ισχυρισμούς ότι η πρωτεΐνη ακίδας στις λήψεις των «εμβολίων»-COVID είναι επικίνδυνη και κυτταροτοξική. 

 

Σε ένα email στις 28 Ιουλίου 2021, ένας αξιωματούχος των CDC παρείχε την ακόλουθη αντιαφήγηση: ( Ago.mo.govCDCemailstoFacebookJuly 2021)

 

«Το εμβόλιο mRNA είναι ένας τύπος εμβολίου για τον COVID-19. Τα εμβόλια mRNA λειτουργούν διδάσκοντας τα κύτταρά μας να δημιουργήσουν μια αβλαβή πρωτεΐνη ακίδας …»

 

ΤαCDC έδωσαν επίσης στο Facebookαντίθετες αφηγήσεις με βάση τις οποίες το Facebookλογόκρινε τις απόψεις σύμφωνα με τις οποίες «οι πυροβολισμοί θα μπορούσαν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα» και ότι «το VAERS είναι μια καλή πηγή για την αξιολόγηση των παρενεργειών του “εμβολίου” και των σχετικών θανάτων».Ago.mo.gov CD Cemail sto Facebook July  2021)

 

Οι συστάσεις για «εμβολιασμούς»-COVID είναι ένα έγκλημα σε εξέλιξη

 

Σε τελική ανάλυση, αυτό που έχουν κάνει η FDA και ταCDC στον αμερικανικό λαό (και όχι μόνο) είναι μια ανείπωτη θηριωδία και ένα ασυγχώρητο έγκλημα. Έχουν πει ψέματα και έχουν συσκοτίσει τα γεγονότα. Αγνόησαν την επιστήμη και πέταξαν στα σκουπίδια την αρχή της προφύλαξης.

 

Έχουν παρακάμψει κάθε πιθανό κανόνα που σχεδιάστηκε για να διασφαλίζει την ασφάλεια των «εμβολίων». Έχουν ξαναγράψει τόσο το ιστορικό όσο και τον ορισμό της ιατρικής ορολογίας. Λειτούργησαν εκτός νόμου και παραβίασαν το Σύνταγμα, και μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τις ζωές των ανθρώπων. Κι όλα αυτά για να μπορούν οι φαρμακευτικές εταιρείες να προσπορίζονται αμύθητα κέρδη από φάρμακα που δεν λειτουργούν – τουλάχιστον όχι για περισσότερο από μερικές εβδομάδες.

 

Όποιος πιστεύει ότι 8 ποντίκια είναι επαρκή για να προσδιοριστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα μια αναδιαμορφωμένης γονιδιακής θεραπείας mRNA δεν μπορεί να κατέχει θέση στη δημόσια υγεία.

 

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μόνο ένα μέλος της επιτροπής ACIPτων CDCαντιτάχθηκε σ’ αυτή την φαινομενική αλλά προσχεδιασμένη τρέλα.

 

Εάν καλύπτετε τα κριτήρια για να πάρετε αυτά τα νέα «ενισχυτικά» εμβόλια, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν αποφασίσετε να τα πάρετε. Ευτυχώς, ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων φροντίζει να ενημερωθεί πριν πάρει αυτή τη μόνιμη και ανεπίστρεπτη απόφαση. Κι αυτό είναι παρήγορο.

 

+++++++++++++++

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ MODERNA

 

Τίτλος: Αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών και σφαλμάτων χορήγησης εμβολίων

Ο πάροχος του εμβολίου είναι υπεύθυνος για την υποχρεωτική αναφορά των παρακάτω στην Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών των Εμβολίων (VAERS):

 

• σφάλματα χορήγησης εμβολίου είτε σχετίζονται είτε όχι με ανεπιθύμητη ενέργεια

• σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (ανεξάρτητα από την απόδοση του εμβολιασμού)

• περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας

• περιπτώσεις περικαρδίτιδας

• περιπτώσεις Πολυσυστημικού Φλεγμονώδους Συνδρόμου (MIS)

• περιπτώσεις COVID-19 που οδηγούν σε *νοσηλεία ή θάνατο

 

Συμπληρώστε και υποβάλετε ηλεκτρονικά αναφορές στοVAERS στη διεύθυνση https://vaers.hhs.gov/reportevent.html.

 

Περαιτέρω βοήθεια για αναφοράστοVAERS: καλέστε στο 1-800-822-7967.

 

Οι αναφορές πρέπει να περιλαμβάνουν τις λέξεις “ModernaCOVID-19 VaccineEUA” ή “ModernaCOVID-19Vaccine, BivalentEUA» στην ενότητα περιγραφής της έκθεσης.

https://eua.modernatx.com/covid19vaccine-eua/BivalentBoosterGuide.pdf

 

Διαβάστε:

 

Οι νέοι ενισχυτές υψηλής ταχύτητας COVID είναι εδώ, χωρίς δοκιμές σε ανθρώπους

Αυτή είναι η ταχύτερη κυκλοφορία ενός νέου εμβολίου στην παγκόσμια ιστορία. Πώς συνέβη? Αντί αυτό να είναι μια ιστορία ανθρώπινης ευαισθησίας και ευρηματικότητας, είναι μια ιστορία ανθρώπινης αδυναμίας και απερισκεψίας.

 

Η Childrens Health Defense αποκαλύπτει τα μυστικά των εμβολίων

Υπάρχει μια λίστα με πράγματα που κάνουν και δεν κάνουν τα εμβόλια και μπορεί να εκπλαγείτε με μερικά από αυτά. Σκεφτείτε αυτά τα γεγονότα πριν από το επόμενο ραντεβού σας με παιδίατρο.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης