«Είμαστε περήφανοι, τόσο η πόλη μας και περισσότερο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων για τον άθλο που κατάφερε ο αθλητής μας Ντούσκος Στέφανος» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Μάρθα Παλαιοπάνου.

Μέσα στο κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας που επικρατεί στον Ναυτικό Όμιλο, η κα. Παλαιοπάνου τόνισε: «Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη για το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του αθλητή μας στο άθλημα της κωπηλασίας. Ενόψει πανδημίας, η Ελλάδα και πάλι κατάφερε να λάμψει στο μακρινό Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται σε όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων, συγχαρητήρια εκ μέρους της διοίκησης στον Στέφανο Ντούσκο για τη μεγάλη επιτυχία που κατάφερε, η οποία ήταν επιστέγασμα πέντε ετών στο δύσκολο αγώνισμα του σκιφ Ανδρών. Οι κόποι του ανταμείφθηκαν με το καλύτερο αποτέλεσμα».

Συγχαρητήρια μηνύματα στον «χρυσό αθλητή», τους προπονητές του και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων έστειλαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και φορείς της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης