Για το Ολυμπιακό όνειρο αναχώρησε σήμερα (21/7) ο Θοδωρής Ιακωβίδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριφύλλης. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα συμμετάσχει στην κατηγορία των 96κ. στο Ολυμπιακό τουρνουά της Άρσης Βαρών και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Η αισιοδοξία και η ανυπομονησία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Η πτήση αναχώρησε στις 14:05 και αναμένεται να φτάσει στο Τόκιο σε 15 περίπου ώρες. Λίγο πριν την αναχώρησή του ο Θοδωρής Ιακωβίδης δήλωσε: «Είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Όλοι οι αθλητές έχουν αυτό το όνειρο κι εγώ έχω την ευλογία να αγωνιστώ για δεύτερη φορά. Νιώθω ικανοποιημένος, ευχαριστημένος, ευτυχισμένος. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει η αρχή του τέλους της καριέρας μου. Πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να φύγω με το κεφάλι ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Χρήστος Τριφύλλης από την πλευρά του δήλωσε: «Μετά από μια μακρά και πολύπλοκη διαδικασία πρόκρισης που κράτησε τρία χρόνια, αναχωρούμε για Τόκιο προσδοκώντας σε μια εμφάνιση ανάλογη της προσπάθειάς μας. Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας, πίστεψαν στην αξία του αθλητή μας και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Τέλος ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Τάσος Λάγκας δήλωσε: «Αναχώρησαν σήμερα για το Τόκιο ο Θοδωρής Ιακωβίδης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χρήστος Τριφύλλης, με τις ευχές όλης της οικογένειας της Άρσης Βαρών. Ο Θοδωρής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το άθλημά μας που για μια ακόμη φορά θα βρίσκεται στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού.

»Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι στον Θοδωρή καλή επιτυχία. Να κυνηγήσει τους στόχους του στο Τόκιο και να συνεχίσει τη μακρά παράδοση της ελληνικής Άρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Θα περιμένει όλη η Ελλάδα να απολαύσει τους αγώνες και να δούμε σπουδαίες επιδόσεις… Στην πλέον δύσκολη πρόκριση όλων των εποχών για την Άρση Βαρών ο Θοδωρής κατάφερε να προκριθεί και από μόνο του αυτό το γεγονός αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

»Καλή επιτυχία Θοδωρή, να απολαύσεις τον αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης