ΟΛΠ: Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας στο λιμάνι

ΟΛΠ: Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας στο λιμάνι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 18:57
Τους τρόπους αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας μέσα στο λιμάνι του Πειραιά μελετά η νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς με αξιοποίηση των κτιρίων στην πύλη Ε2 για εμπορική χρήση κάτι που θα δημιουργήσει συνέργειες με την ακτοπλοΐα.

Παράλληλα και εν όψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν έχει ξεκινήσει και η «ανανέωση» των αιθουσών προσωρινής αναμονής επιβατών.

Εν τω μεταξύ αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Σακέλλη επισκέφτηκε την Μεγάλη Τρίτη τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ και είχε συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Capt. Fu και στελέχη της νέας Διοίκησης και του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Οργανισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της επιβατηγού ναυτιλίας και έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εκατομμύρια επιβάτες που χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του λιμένος Πειραιώς.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 19:05


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα