Ημερίδα με θέμα «Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Ασθενών με Καρκίνο και των Συγγενών τους» διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στην Αττική (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Ώρες: 10:00-13:30) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού (Αίθουσα «Πλειάδες», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, Κορυδαλλός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικός σκοπός του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και η ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα.

Βασικοί στόχοι της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού, των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, των επαγγελματιών ψυχικής υγείας και των φοιτητών επαγγελμάτων ψυχικής υγείας, σε θέματα ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 95 97 160 / 210 49 54 814
Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης