Μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας προς τους μαθητές που ρίχνονται αυτές τις ημέρες «μάχη» των πανελληνίων απέστειλε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, κ. Σταύρος Κασιμάτης.

Ειδικότερα αναφέρει τα ακόλουθα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας. Σ’ εσάς, τα παιδιά μας, που 12 χρόνια μοχθήσατε στα μαθητικά θρανία και σήμερα καλείστε να επιβεβαιώσετε ότι όλος αυτός σας ο μόχθος, οι προσπάθειες οι δικές σας μαζί με των καθηγητών και των οικογενειών σας δεν πήγαν χαμένες.
Όμως αγαπητά μου παιδιά, οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μόνο μία μάχη, είναι μόνο ένας δρόμος για την επιτυχία και την καταξίωση αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος για τη ζωή.
Δώστε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία και καθαρό νου έχοντας πάντα την βεβαιότητα ότι κανένας από τους κόπους και τις προσπάθειές σας για την κατάκτηση της ζωής δεν είναι μάταιος. Ανοίξτε τα φτερά σας και μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο Δήμος μας στάθηκε πλάι σας σε κάθε στιγμή των μαθητικών σας χρόνων. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε κοντά σας και στις επιλογές που θα κάνετε μελλοντικά. Θα είμαστε εκεί για να συμβάλλουμε και να επιβραβεύουμε τις επιτυχίες, θα είμαστε εκεί για να στηρίζουμε τα οράματά σας.
Σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και δύναμη τόσο σ’ εσάς όσο και τις οικογένειές σας που σε τόσο δύσκολους καιρούς αποτελούν την στέρεη βάση για να ξεδιπλώσετε εσείς όνειρα και φιλοδοξίες.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

                                                                                                Ο Δήμαρχος

                                                                                          Σταύρος Κασιμάτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης