Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στη σύλληψη ενός 55χρονου ο οποίος είχε μετατρέψει το ταξί του σε μέσο μεταφοράς χιλιάδων λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν την Κυριακή τα ξημερώματα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του διακινητή ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες όταν στους αστυνομικούς ήρθε πληροφορία σχετικά με τις… δραστηριότητες του 55χρονου.

Έτσι, μετά από παρακολούθηση τέθηκε σε εφαρμογή αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν έξι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες και ανέμεναν το ταξί-τσιγαράδικο να κάνει την εμφάνισή του. Μόλις το όχημα εμφανίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά, ο οδηγός άρχισε να συνομιλεί με τρεις συνεργούς του, υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι μετά από λίγα λεπτά άρχισαν να ξεφορτώνουν το «εμπόρευμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ήταν που οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους. Ο 55χρονος συνελήφθη επί τόπου χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Όσον αφορά στους τρεις Πακιστανούς επιχείρησαν να ξεφύγουν, ωστόσο όλα τα πιθανά σημεία διαφυγής φυλάσσονταν έτσι η απόπειρά διαφυγής τους δεν καρποφόρησε.

Από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο κατασχέθηκαν 3.050 πακέτα (61.000 τσιγάρα), 164 καπνοί και το ταξί του συλληφθέντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης