Προγραμματισμένη κοινή περιοδεία στον Πειραιά, έκαναν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τον υποψήφιο  Δήμαρχο Πειραιά, Νίκο Βλαχάκο, στέλνοντας μηνύματα νίκης.

Πρώτος σταθμός τους, το Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ, όπου αρχικά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζομένους του νοσοκομείου και να ανταλλάξουν απόψεις με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων, κ. Δημήτρη Σιδέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κύριοι Γ. Πατούλης και Ν. Βλαχάκος συναντήθηκαν εν συνεχεία με την διοικητή του ΤΖΑΝΕΙΟΥ, κα Μαρία Αρβανίτη, με την οποία συζήτησαν διοικητικά θέματα και παθογένειες του συστήματος υγείας, προκειμένου να βρουν λύσεις με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο. Μαζί στη συνάντηση ήταν  και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Νίκος Πλατανησιώτης.

Επόμενη στάση της περιοδείας του Γιώργου Πατούλη και του Νίκου Βλαχάκου, ήταν η μεγαλύτερη λαϊκή αγορά του Πειραιά, η Πηγάδα. Εκεί, οι δύο υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν με τους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών και να ακούσουν τα προβλήματα τους, αλλά και να συζητήσουν με τους πολίτες, για ζητήματα της καθημερινότητας τους στην πόλη του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης