Έναν εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης μία γυναίκα, περίπου 30 ετών, η οποία επέβαινε στο πλοίο «Κρήτη 2» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνδρας ελληνικής καταγωγής την κράτησε όμηρο, απειλώντας την με ένα σπασμένο ποτήρι, το οποίο κρατούσε πολύ κοντά στον λαιμό της.

Οι δύο τους δεν είχαν καμία σχέση και η γυναίκα καθόταν με τον άνδρα της στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όταν ο άγνωστος της επιτέθηκε και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Ο δράστης τέθηκε άμεσα υπό την επιτήρηση του πληρώματος, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και, όταν το πλοίο πλησίασε την προβλήτα, πριν καν δέσει, άνδρες της ομάδας υποβρύχιων αποστολών ανέβηκαν και συνέλαβαν τον δράστη, που οδηγήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του «Κρήτη 2», ο 27χρονος φώναζε στην αρχή ότι τον κυνηγούν 30 άτομα και ότι θέλουν να τον πετάξουν στη θάλασσα, ενώ γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα πλησίασε την κοπέλα και την άρπαξε από τον λαιμό λέγοντάς της: «Κάτσε εδώ να μου κάνεις παρέα για να μη με πιάσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ασθενοφόρο την περίμενε για να την παραλάβει και τη μετέφερε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε  το βίντεο-ντοκουμέντο της ΝΕΡΙΤ:

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Έληξε η ομηρία στο λιμάνι του Πειραιά




σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης