Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας στην Φρεαττύδα και δημιουργία νέων υποδομών για τους λουόμενους, πραγματοποίησε ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας.
Ο Δήμος Πειραιά, έφτιαξε 3 νέους χώρους υγιεινής ενώ συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν με 40 φορτηγά διαφόρων ειδών υλικά, όπως ογκώδεις πέτρες και τσιμεντένιες πλάκες με σίδερα που συγκεντρώθηκαν από την παραλία. Επιπλέον έγινε διαχωρισμός και απομάκρυνση μικρότερων υλικών, προκειμένου η παραλία να είναι ασφαλής και λειτουργική.
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός.  
 
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως οι παρεμβάσεις που υλοποίησε ο Δήμος Πειραιά βελτίωσαν την εικόνα της παραλίας, η οποία, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,  δέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες. «Επιθυμούμε οι  δημότες, οι επισκέπτες και οι τουρίστες της πόλης μας, να επιλέγουν και να χαίρονται τις παραλίες του Πειραιά. Για το λόγο αυτό υλοποιήσαμε εργασίες καθαρισμού και δημιουργήσαμε νέους χώρους υγιεινής στην παραλία της Φρεαττύδας», υπογράμμισε ο κ. Αργουδέλης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να διατηρήσουν την παραλία στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης