Την κάθοδό του στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄Πειραιά ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Βλαχάκος. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μου έκανε την τιμή να με καλέσει να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά. Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρίνομαι με ιδιαίτερη ικανοποίηση, αποφασίζοντας να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στον εθνικό αγώνα που έχει αναλάβει. Καλώ τους συμπολίτες να ενισχύσουν την παράταξη που είναι η μόνη ελπίδα για την έξοδο από την κρίση, την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της χώρας, για να χτίσουμε όλοι και όλες μαζί την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε. Μια Ελλάδα με εθνική υπερηφάνεια αντάξια της Ιστορίας της, των Παραδόσεων της αλλά και των πραγματικών Δυνατοτήτων της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βιογραφικό Νίκου Βλαχάκου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά από Μανιάτες γονείς.
Είμαι παντρεμένος με την Μιμή Στρίγκου και έχω δυο κόρες, την Έλενα φοιτήτρια οδοντιατρικής και την Έλλη μαθήτρια γυμνάσιου. Σπούδασα Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στην ιδιαίτερη πατρίδα μου , τη Λακωνία.Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό – Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών – Διοίκηση Ναρκοπολέμου. Ειδικεύτηκα στη γενική χειρουργική στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά , αποκτώντας με άριστα την ειδικότητα μου. Είμαι υποψήφιος διδάκτωρ χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχω θέση επιμελητή Α’ στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. Διατέλεσα επί έτη μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και εκλεγμένος εκπρόσωπος των Ιατρών στο Δ.Σ. του Τζανείου Νοσοκομείου. Είμαι ειδικός γραμματέας της ΕΚΟ των Ιατρών και μέλος του Δ.Σ. Εργαζομένων του Τζανείου Νοσοκομείου. Είμαι επίτιμο μέλος της Ένωσης Ελλήνων Βατραχανθρώπων. Από το 2000 προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως Ιατρός στις Ακαδημίες κολύμβησης και πόλο του Ολυμπιακού – Εθνικού. Το 2006 εκλέχτηκα Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Νομαρχία Πειραιά .Το 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Συμβολής και διατέλεσα Γραμματέας Δημοτικού Συμβούλιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης