Α ρε Αρχαίο πνεύμα αθάνατο, κατέβα εδώ κάτω και φανερώσου μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι εκ των φωστήρων της νεοπολιτικής νομενκλατούρας, οι οποίοι προκειμένου να καθίσουν και πάλι η εκ νέου σε μια από τις 300 βουλευτικές καρέκλες έχουν πάρει σβάρνα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και υπόσχονται ακόμα και ….. παιδιά σε άτεκνους συμπολίτες μας.
Και γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι ότι λένε ΨΕΜΑΤΑ, αλλά συνεχίζουν απτόητοι να υπόσχονται ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ, μπας και πείσουν κάποιον αφελή για να τους δώσει την ψήφο του στις επικείμενες εθνικές εκλογές της Κυριακής 25 Γενάρη 2015.
Και βέβαια υπάρχουν και κάποιοι εξ αυτών των αυριανών εθνοπατέρων που θέλοντας να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους  ανοίγουν τον….. οχετό τους  και ονειρεύονται όπλα και αρματολίκια, ενώ κάποιοι άλλοι δεν κρύβουν τα εθνικοσοσιαλιστικά τους πιστεύω.
Και μεις ρε μάγκες μου είμαστε υποχρεωμένοι να ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ αφού έχετε πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά παράθυρα, και με συμμάχους κάποιους τηλεοπτικούς ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ, που κάθε άλλο παρά ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  είναι καθώς σας ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ με τις παραπλανητικές για τον λαό ερωτήσεις τους, παρουσιάζοντας σας ως ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ με κατάλευκα φτερά, που ήρθατε εδώ στον κάτω κόσμο για να μας σώσετε.
Ε  λοιπόν καλό θα είναι να καταλάβετε ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ της Κυριακής, αλλά και όποιας άλλης τυχόν Κυριακής, Και ΜΝΗΜΗ έχουμε αλλά και ΜΥΑΛΟ. Και ως εκ τούτου δεν ξεχνάμε ότι κάποιοι από εσάς που καθόσαστε σε υπουργικές καρέκλες μας φέρατε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ας μην το είχατε ΔΙΑΒΑΣΕΙ λόγω ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Και κάποιοι από εσάς μας καταδικάσατε στην πείνα και την εξαθλίωση, αφού με τις δικές σας φαρδιές πλατιές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, και γενικά μετατρέψατε αυτή την πανέμορφη και με πανάρχαιο πολιτισμό χώρα, σε μια χώρα ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ από την ΠΕΙΝΑ και τα ΧΡΕΗ ανθρώπων.
Και τώρα ΕΣΕΙΣ ζητάτε την ΨΗΦΟ μας. Ε ΟΧΙ δεν θα σας την δώσουμε, ΟΥΤΕ ΜΕ…..ΣΦΑΙΡΕΣ.
Αλλά στο ίδιο ψεύτικο προεκλογικό και υποσχέσεων ΜΟΤΙΒΟ κινούνται και οι περισσότεροι υποψήφιοι εθνοπατέρες και από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αλλά και κάποιων άλλων νεοεισερχομένων στην πολιτική αυτής της ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Και αυτοί επίσης θέλουν διακαώς μια από τις 300 καρέκλες της Βουλής, και τον παχυλό μισθό που την συνοδεύει, ο οποίος είναι μάλιστα κατά το 70% είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ, ενώ ο μισθός  του υπαλλήλου, και του εργάτη ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ από το πρώτο σέντσι, με αποτέλεσμα σήμερα 5 ημέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές η πλειοψηφία των ελλήνων να είναι ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ στην ΕΦΟΡΙΑ, την οποία μάλιστα όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα καταφέρουν να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Και σεις λοιπόν κύριοι μας ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ να μετατρέψετε την ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, αλλά όταν κάποιοι συνεπείς δημοσιογράφοι σας στριμώχνουν για το που θα βρείτε τα «ΦΡΑΓΚΑ» ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ που λέει και ο λαός μας, και σφυρίζετε ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Και τώρα από το νέο σας ΚΟΜΜΑ(λες και δεν σας ξέρουν οι ψηφοφόροι) θέλετε να μας ΣΩΣΕΤΕ και Πάλι.
Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…..ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗΒΔΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης