Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, με γνώμονα ότι και ο πολιτισμός είναι «τροφή» προσφέρει σε άπορες οικογένειες με παιδιά, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ ΛΥΣΗ», που παίζεται στο Θέατρο «Κάτω απ’ τη Γέφυρα».

Η ευαισθησία του θεατράνθρωπου Νίκου Δαφνή, που επί 20 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια τον πολιτισμό στην πόλη του Πειραιά, ήταν καταλυτική στην υλοποίηση της προσφοράς χαράς, διασκέδασης και μάθησης στα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 60 προσκλήσεις δύο ατόμων, για την παιδική θεατρική παράσταση «ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ ΛΥΣΗ», που παίζεται κάθε Κυριακή 12:00 το μεσημέρι , από τις 20 Μαρτίου 2016 έως και τις 24 Απριλίου 2016.

Οι προσκλήσεις θα διατεθούν από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου &Ζωσιμάδων 11, 4ος όροφος), από τις 18/3/2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 10.00 έως 14.00, σε οικογένειες με παιδιά, που έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο, που τηρείται στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. στέκεται δίπλα στους Πειραιώτες, που έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο. Γιατί και το θέατρο είναι «τροφή» και το έχουν ανάγκη, ειδικά τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης