Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για αντίσταση, απείθεια, απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, κατόπιν εντατικών και επισταμένων ελέγχων στη μαρίνα Ζέας για την εξιχνίαση περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται εντός της μαρίνας, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να εισχωρεί στο Θ/Γ “AL MIRQAB ΙΙΙ” και να προσπαθεί να διαρρήξει την εξωτερική του πόρτα. Τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κάλεσαν τον 23χρονο να εξέλθει της θαλαμηγού ώστε να του διενεργηθεί έλεγχος, όμως εκείνος προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επιβιβάστηκε σε σκάφος της μαρίνας το οποίο έσπευσε για παροχή συνδρομής και εντόπισε τον ανωτέρω, ο οποίος αν και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, περισυνελέγη στο σκάφος και μεταφέρθηκε στο Λιμενικό Κατάστημα Ζέας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατά την αυτόφωρη διαδικασία που διενεργεί το γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, αποτελεί το δράστη δύο (02) περιπτώσεων κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται στην μαρίνα Ζέας και πρόκειται για άτομο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων για την είσοδο και την παραμονή του στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης