Η εταιρία Antipollution,  η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων Πλοίων, διακρίθηκε κατά την συμμετοχή της στα Environmental Awards 2014 για τις βέλτιστες πρακτικές, διαδικασίες και πρωτοβουλίες της αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τελετή Απονομής των βραβείων, την οποία θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications και το Plant Management, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, κατά την οποία παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαίες εταιρείες όλου του εύρους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Βράβευση για τον Βύρωνα και τον Φίλιππο Βασιλειάδη

Σεβόμενη το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί και αποσκοπώντας στην πρόληψη και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τις δραστηριότητές της, η ANTIPOLLUTION έχει αναπτύξει μηχανισμό για την ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων των πλοίων, επενδύοντας στη δημιουργία σύγχρονων υποδομών και στην απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση της απόρριψης αποβλήτων από τα πλοία σε ΧΥΤΑ και άλλους τελικούς αποδέκτες, έχει επενδύσει στη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών με γνώμονα το concept της για «zero waste». Παράλληλα, έχει ανανεώσει τον αυτοκινούμενο στόλο της με νεότερο τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας σύμφωνα με το πρότυπο EURO 5 και προωθεί την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών, όπως η ανάπτυξη custom-made λογισμικού για τη διαχείριση των οχημάτων της και την παρακολούθηση των αποβλήτων που διαχειρίζεται σε πραγματικούς χρόνους, διασφαλίζοντας την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.


Ο Βύρωνας Βασιλειάδης με το βραβείο

Η KAFSIS αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης πάσης φύσεως ζωικών και οργανικών αποβλήτων. Κατέχοντας όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, η KAFSIS με τον ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι η μοναδική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε παραγωγό ή κάτοχο αποβλήτων του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα πανελλαδικά.

Η KAFSIS εφαρμόζει πρότυπα συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Διαχείρισης της Ποιότητας, Ασφάλειας και Υγιεινής καθώς και Κοινωνικής Υπευθυνότητας εκπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη θεμελιώδη αρχή της για “zero waste” σε όλο το φάσμα των εκτελούμενων εργασιών.

Η KAFSIS εξειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, περιλαμβάνοντας καταρχήν την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευση, και εν συνεχεία αντιμετωπίζοντας περιβαλλοντικά και νομοθετικά ζητήματα, εκτελώντας έργα συλλογής, διαλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης και επεξεργασίας και αξιοποίησης των αποβλήτων με σκοπό την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες και εναλλακτικές πηγές. Η KAFSIS αξιοποιεί την τεχνογνωσία της και την τεχνολογία για την αξιοποίηση των αποβλήτων με περιβαλλοντικά ορθό τρόπο ώστε να μετατρέπει τα σημερινά προβλήματα των παραγωγών αποβλήτων σε βιώσιμες λύσεις της μελλοντικής οικονομικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης