Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για το Πάσχα.

Σημειώνεται ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ήδη προσθέσει από τη Μεγάλη Τετάρτη έκτακτα δρομολόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με στελέχη ακτοπλοϊκών εταιρειών, η κίνηση εφέτος αναμένεται να κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, με αυξητική τάση στους δημοφιλείς προορισμούς, όπως Κυκλάδες και Κρήτη. Για σήμερα Μ. Τρίτη από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 18 δρομολόγια, τέσσερα από τη Ραφήνα και τρία από το Λαύριο.

Τη Μ. Δευτέρα από το λιμάνι του Πειραιά απέπλευσαν 18 πλοία, ενώ αναχώρησαν 13.357 άτομα, 2.030 Ι.Χ. οχήματα, 792 φορτηγά και 329 δίκυκλα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 22 αναχωρήσεις πλοίων με 1.781 επιβάτες 281 Ι.Χ., ένα φορτηγό και 69 δίκυκλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν 6 αναχωρήσεις με 2.162 επιβάτες, 594 οχήματα 56 φορτηγά και 46 δίκυκλα. Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 απόπλοι, ενώ αναχώρησαν 689 επιβάτες, 166 Ι.Χ., 36 φορτηγά και ένα δίκυκλο.

Το Λιμενικό συστήνει σε επιβάτες και οδηγούς να βρίσκονται έγκαιρα στις αποβάθρες αναχώρησης των πλοίων, προκειμένου να επιβιβαστούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιμενικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης