Αλλαγές από τις 4 μέχρι τις 17 του Σεπτεμβρίου, στα δρομολόγια της ΑΝΕΚ στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά προκαλεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ του «Ελ.Βενιζέλος» και είχε σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά και την αναγκαστική αναπροσαρμογή του προγράμματος των δρομολογίων από την πλευρά της ΑΝΕΚ.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα έκτακτα δεδομένα, προχώρησε στην ναύλωση του πλοίου Paros Jet που θα εκτελεί μαζί με το Blue Star 2 δρομολόγια στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, μέχρι και τις 3 του Σεπτέμβρη ενώ έπειτα η εταιρία, από τις 4/9 διακόπτει τα βραδινά δρομολόγια από Πειραιά και στη γραμμή θα παραμείνει μόνο το Blue Star 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 15:00 και θα φτάνει στο λιμάνι των Χανίων στις 21:00 ενώ στη συνέχεια θα αναχωρεί από τα Χανιά στις 23:30 το βράδυ και θα φτάνει στο λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 τα ξημερώματα.

Έτσι οι ώρες των δρομολογίων διαμορφώνονται ως εξής:

Πειραιάς Αναχώρηση στις 15:00 /Χανιά Άφιξη 21:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χανιά Αναχώρηση 23:30/ Πειραιάς άφιξη: 06:00

Αυτό θα ισχύσει από τις 4 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου (στις 3 υπενθυμίζουμε οτι είναι προγραμματισμένη απεργία της ΠΝΟ).

Έπειτα η εταιρία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένετα να επαναφέρει δύο πλοία στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, αποκαθιστώντας το βραδινό δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά, που δεν θα ισχύει μέχρι τις 17/9. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η ΑΝΕΚ κατά πάσα πιθανότητα προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιηθούν τα πλοία Blue Galaxy και Έλυρος για την εκτέλεση των δρομολογίων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης