Δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης με ασθενοφόρο δίνει και εφέτος η εταιρεία «SEAJETS N.E.» στους ασθενείς με σοβαρά ιατρικά προβλήματα, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και της εταιρικής της ευθύνης.

Ειδικότερα, η «SEAJETS N.E.» προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες των νήσων Μυκόνου, Νάξου και Θήρας δωρεάν μετακίνηση ασθενών που χρειάζονται μεταφορά με ασθενοφόρο αυτοκίνητο (ΕΚΑΒ) από τα νησιά του Αιγαίου σε νοσοκομείο της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Η εταιρεία μας με Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ πλοίο/α της σε εγκεκριμένο καθημερινό δρομολόγιο από Θήρα ώρα 12.25 για Νάξο – Μύκονο – Πειραιά, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς ξεκίνησε πέρυσι μια πρωτοβουλία, η οποία θα συνεχισθεί και φέτος, προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νήσων Μυκόνου, Νάξου και Θήρας αλλά και στα πλαίσια της εν γένει κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της, προσφέροντας δωρεάν μετακίνηση ασθενών που χρειάζονται μεταφορά με ασθενοφόρο αυτοκίνητο (Ε.Κ.Α.Β.) από τα ανωτέρω νησιά σε νοσοκομείο της Αττικής» αναφέρει η εταιρεία.
«Η προσφορά περιλαμβάνει έκπτωση 100% στο εισιτήριο του ασθενούς, του ασθενοφόρου οχήματος που τον μεταφέρει και του οδηγού του καθώς και 50% έκπτωση του τυχόν συνοδού του ασθενούς» συμπληρώνει.

«Για τη μεταφορά του ασθενούς που μεταφέρεται με ασθενοφόρο όπως περιγράφεται απαιτείται ενημέρωση του τοπικού πράκτορα και γνωστοποίηση σε αυτόν των στοιχείων του ασθενούς, του οχήματος Ε.Κ.Α.Β και του οδηγού αυτού καθώς και του συνοδού, ως και πρωτότυπη ιατρική βεβαίωση του παραπέμποντος ιατρού για την αναγκαιότητα μεταφορά του ασθενούς» καταλήγει η εταιρεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης