Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Η ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και ουσιαστική» δήλωσαν ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο αναπληρωτής τομεάρχης, βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον πρόεδρο Μιχάλη Σακέλλη και τα μέλη του ΣΕΕΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ελληνική ακτοπλοΐα είναι σημαντικός παράγοντας για τη διασφάλιση και την προώθηση της οικονομίας των ελληνικών νησιών ανέρχεται στο 6,5% του ΑΕΠ και αντιπροσωπεύει το 7,2% του εργατικού δυναμικού της χώρας μας» τόνισαν.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπογράμμισαν: «Οι ατυχείς επιλογές της, που περιλαμβάνουν φόρους και αύξηση στον ΦΠΑ και καθιστούν ουσιαστικά ανύπαρκτη τη χάραξη και υλοποίηση της δέουσας νησιωτικής πολιτικής στη χώρα μας, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους».

Και καταλήγοντας τόνισαν: «Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι η νησιωτική πολιτική, εκτός από τους κοινωνικούς, πρέπει να υπηρετεί πρωτίστως τους εθνικούς σκοπούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης