Μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του τριημέρου της Πρωτομαγιάς έχει λάβει το Λιμενικό Σώμα σε όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας, καθώς, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει για αύριο η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη από σήμερα το μεσημέρι.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά, Κυριάκος Κουράκος, τόνισε ότι για όλες τις ημέρες έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών, ενώ πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ήδη αποστείλει σχετικά έγγραφα για εκτέλεση δρομολογίων έπειτα από τη λήξη της αυριανής κινητοποίησης μετά τις 24.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, αύριο, ύστερα από τη λήξη της απεργίας, θα εκτελεστούν δρομολόγια για την Κρήτη, πιθανόν και για Πάρο – Νάξο.

Στο λιμάνι του Πειραιά, σε όλα τα σημεία αναχώρησης των πλοίων, θα υπάρχουν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ ανάλογα μέτρα θα ληφθούν και από την Τροχαία, προκειμένου οι οδηγοί να μεταβούν στο λιμάνι χωρίς προβλήματα.

Το Λιμενικό συμβουλεύει όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον λιμένα του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 16 δρομολόγια πλοίων, από τη Ραφήνα εννέα και από το Λαύριο επτά.

Συνολικά, μέχρι την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά 43 δρομολόγια αναχώρησης, από τη Ραφήνα 26 και από το Λαύριο 15.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης