Επίσκεψη Θ. Δρίτσα στο πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Επίσκεψη Θ. Δρίτσα στο πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, 19:38
Επίσκεψη στο πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», μόλις αυτό αφίχθη στο λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρής Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας συνεχάρη τον πλοίαρχο Δημήτρη Λαδά, τους αξιωματικούς και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου για τις προσπάθειες τους ώστε, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να αντιμετωπιστεί με επιτυχία και με ασφάλεια για τους επιβάτες το πρόβλημα που προέκυψε με την προσάραξη του πλοίου στο λιμάνι της Κάσου.

Ο κ. Δρίτσας θέλησε στο πρόσωπο των μελών του πληρώματος του «Βιτσέντζος Κορνάρος» να εκφράσει τις ευχαριστίες της πολιτείας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τη ναυτοσύνη των Ελλήνων ναυτικών , οι οποίοι με την υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία τους συμβάλλουν στην επιτυχή πορεία της Ελληνικής ναυτιλίας σε όλους τους κλάδους.

Παράλληλα, ο κ. Δρίτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους επιβάτες του πλοίου, στις δημοτικές αρχές και τους κατοίκους της Κάσου και της Καρπάθου, στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και σε κάθε εμπλεκόμενο για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση του συμβάντος.

Τον κ. Δρίτσα συνόδευαν κατά την επίσκεψη του στο πλοίο ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ιωάννης Θεοτοκάς και ο αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος.

Επιμέλεια: Χ.Μ. 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, 20:17


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα